Főoldal 2018-02-10T15:17:00+00:00

Üdvözlünk a DEHÖK
Környezetvédelmi Bizottság
oldalán!

KEDVES GÓLYA!

Gratulálunk, hogy felvételt nyertél a Debreceni Egyetemre!

Tanulmányaid során számos élményben lesz részed, amelyhez mi, a DEHÖK Környezetvédelmi Bizottság is szeretnénk hozzájárulni!

Mi, a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzatának egy olyan csoportja vagyunk, akik a környezetvédelem, fenntarthatóság, természetvédelem és környezettudatosság ösvényén indultunk el.

Célunk, hogy a programjainkon keresztül megérthesd a környezeti problémák súlyát és veszélyeit, továbbá megmutassuk, hogy ezek ellen mindenki tud tenni, és valójában egy apró lépés is nagy hatással lehet a világra.

           BEMUTATKOZÁS

Bizottságunk – 2009-es alapítását követően – fokozatosan kezdte bevonni az egyetemi hallgatókat a környezettudatossághoz és környezetvédelemhez kapcsolódó tevékenységekbe. Ennek során számos rendszeresen megrendezett eseményt indított útjára, emellett folyamatosan jelentkezik olyan programokkal és eseményekkel is, amely az éppen aktuális környezetvédelmi témákat, és szükséges teendőket ölelik fel.
Célunk egy olyan egyetemi közösség építése, akinek határozott célja a mindennapokban környezettudatos módon tenni saját környezeti állapotának javítása érdekében, valamint a kialakult szemléletmódot hallgató- és munkatársai körében is ösztönzi, terjeszti.
A Bizottság 2013-ban nagy átalakulásokon esett át, a korábbi évek során szerzett tapasztalatokra alapozva új struktúrában kezdtünk el tevékenykedni. Létrejött a Zöld Egyetem Program, melynek azt a célját tűztük ki, hogy az Egyetem hallgatóinak, dolgozóinak figyelmét felhívjuk a környezettudatos életre és annak fontosságára.

15622379_1414736098538153_1409261529469068561_n

CSAPAT

ZÖLD EGYETEM

ZölDEbbítő

2013 szeptemberétől az Egyetemi Élet jóvoltából Bizottságunk külön rovattal jelentkezik. A ZölDEbbítő rovatot a Bizottság volt és jelenlegi tagjai szerkesztik, ügyelve arra, hogy olyan témák jelenjenek meg, amelyek az olvasókat lekötik, valamint új és hasznos információkat hordoznak.

Szerkesztő:

  • Gerhát Réka, Bizottsági tag

ZölDEbbítő Archívum

KAPCSOLAT