×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Nevezz & evezz!

2017-02-21

A Dunai Regatta Magyarország egyetlen egyetemek közötti sport- és kulturális rendezvénye. Az Antall József Tudásközpont ebben az évben már ötödik alkalommal szervezi meg május 6-án az év sportfesztiválját, amelynek középpontjában az egyetemi csapatok sárkányhajós és evezős futama áll.

A Műegyetem Rakparton az ország 18 felsőoktatási intézményének hallgatói küzdenek majd az elsőségért földön, vízen egyaránt. Az eseményről természetesen idén sem hiányozhatnak az egyetemi Cheerleders csapatok és a hallgatókból toborzott szurkolói táborok.

 

A sárkányhajó versenyen való részvételhez nincs szükség evezői tudásra, a jelentkezőket a Magyar Sárkányhajó Szövetség készíti fel a megmérettetésre. A nevezéshez egy 10-15 másodperces bemutatkozó, úgynevezett „Vine- videót” kell készíteni, amelyet február 24. és március 24. között kell feltölteni a youtube-ra – derült ki a rendezvény roadshow-jának február 20-i debreceni állomásán. Az egyetem Főépületében az érdeklődők megtudhatták, hogyan lehet valaki csapattag?

- A roadshow célja, hogy a diákoknak bemutassuk a „Regatta életérzést”. Ez egy egyetemekről szóló, bulizós, sportolós, fergeteges hangulatú fesztivál, ahonnan a Debreceni Egyetem sem hiányozhat! - mondta Deák Milán, a regatta helyi student brand managere.

Magyarország legnagyobb egyetemek közötti sport- és kulturális rendezvényén számos ingyenes nappali program, hajnalig tartó koncertek és nagyszerű hangulat várja az érdeklődőket.

Nevezz & evezz Te is az év sportfesztiváljára!

DEHDK Sajtóiroda - KM

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok