×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Mesteredző a Lovasakadémián

2017-03-24

A magyar lovassport örökös bajnoka ad iránymutatást az érdeklődőknek lovaglási felfogásban, szemléletben, valamint segítséget nyújt a szabadtéri versenyszezonra történő felkészülésben is. A speciális edzés díjlovasoknak, díjugratóknak, military lovasoknak és edzőknek egyaránt kivételes lehetőség tudásuk bővítésére, de bárki jelentkezhet, aki érdeklődik a lovaglás iránt.

 

Az elméleti oktatást követően a gyakorlati edzéseket a Kartács utcai Lovasakadémia fedett lovardájában, jó idő esetén pedig a szabadtéri pályán tartja a magyar sport nemzetközileg elismert nagykövete, előre elkészített beosztás szerint. A lovasok március 30-áig, csütörtökig jelentkezhetnek emailben, a lovasakademia@gmail.com címen vagy telefonon Boros Sándornál a 06-30/9109-131-es számon. A részvétel feltétele az érvényes lóútlevél és a kötelező oltásokat igazoló – 6 hónapnál nem régebbi – bejegyzések.

 

Az edzéseken és az elméleti oktatáson nézőként bárki ingyenesen részt vehet. További részletek a Debreceni Lovasakadémia honlapján.

Sajtóiroda - TH

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok