×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

Szezonsorsolás a Buzánszky Kupán

2019-03-15

Éppen, hogy véget ért az őszi  Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Bajnokság, már a tavaszi szemeszter divízióit és csoport együtteseit is kisorsolta a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat Sportbizottsága.  

BŐVEBBEN

Az egyetemi labdarúgás napja

2019-02-21

Ünnepi keretek között lejátszották a Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa (BJLEK) és a Kozma Mihály Futsal Kupa helyosztó mérkőzéseit február 20-án, a Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpont (DESOK) sportcsarnokában.

BŐVEBBEN

Felfűtötték a fővárost a debreceni Főnixek – ilyen volt az idei Medikus Kupa

2018-03-29

Idén 46. alkalommal rendezték meg a már több évtizedes hagyományra visszatekintő Medikus Kupát. A négy magyarországi orvosképzőhely közös sporteseményének idén Budapest adott otthont, a debreceni Főnixeket pedig több, mint 500 hazai szurkoló kísérte el és buzdította a háromnapos rendezvény alatt.

BŐVEBBEN

Sorsdöntő mérkőzések hétvégéje

2017-03-31

A DEAC férfi- és női kosárcsapatai számára is komoly lesz a tét a hétvégi meccseken. A DASE és a DEAC egymás ellen játszanak, a férfi futsalosok pedig a rivális Csengert fogadják otthonukban.

BŐVEBBEN

Az egyetemi döntő a tét a lányoknál

2017-03-24

Kovács Imre csapata a Pécsi Tudományi Egyetemmel játszik a fináléba jutásért. Revansot vehet a DASE, a DEAC Kamilla Gyógyfürdő csapata pedig zsinórban a 13. győzelmét is megszerezheti a hétvégén.

BŐVEBBEN

Mesteredző a Lovasakadémián

2017-03-24

A lovassport nemzetközi és hazai szinten is elismert nagykövete, Dallos Gyula mesteredző, egyetemi lovastanár tart edzőtábort a Debreceni Egyetem Lovasakadémiáján április 8-án és 9-én. Mintegy 20 lovas tanulhat a legjobbtól egyéni és páros edzéseken.

BŐVEBBEN

Nevezz & evezz!

2017-02-21

Több sportágban is rajthoz áll a Dunai Regattán a Debreceni Egyetem csapata, amely már második alkalommal vesz részt az év legnagyobb sportfesztiválján.

BŐVEBBEN

Sport minden mennyiségben

2017-01-06

Nagypályás labdarúgó csapatok kispályás tornáját rendezik a hétvégén a Debreceni Egyetemen, két helyszínen. A DEAC férfi futsalosai közben az év első felkészülési mérkőzésére készülnek.

BŐVEBBEN

Kiváló sportolók köszöntése

2016-09-29

A 2015/16-os tanévben rendezett hazai és nemzetközi sporteseményeken kiemelkedő sportteljesítményt nyújtó hallgatókat köszöntötték a Debreceni Egyetem napja, a yoUDay keretében rendezett ünnepségen a Nagyerdei Stadionban.

BŐVEBBEN

SET - sport, életmód, terápia

2016-09-19

Átadták a Debreceni Egyetem Sportdiagnosztikai, Életmód és Terápiás (SET) Központját a Nagyerdei Stadionban.

BŐVEBBEN
Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok