×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Tavaszig pihen a Műszaki

2018-10-05

Fél év elteltével ismét több ezer látogatót fogadott az egyetem leglátogatottabb sörsátora.


Nem telhet el tanévkezdés MK Sörsátor nélkül! A több mint 10 éves hagyományokra visszanyúló rendezvény az évek során párszáz fős rendezvényből szinte fesztivállá nőtte ki magát.  Október 1-3. között megannyi programmal és koncerttel készültek a szervezők az egyetemistáknak a Lovardában és környékén.

 

A nyitónap ez alkalommal is főzőversennyel valamint Zelenák Krisztián és Tóth Bence élőzenés koncertjével indult. A versenyen most is több, mint 40 csapat méretette meg magát az értékes nyereményekért. A főzés fáradalmait kiheverve, az éjszaka folyamán fellépett még Kocsis Janika illetve Rostás Szabika is, akik egy feledhetetlen, ízig-vérig mulatós éjszakát hoztak össze a vendégeknek.

 

 

Nem telhet el sörsátor sörpong vetélkedő és esketés nélkül. A sörpong verseny ez alkalommal is népszerű programnak bizonyult, hiszen több, mint 30 páros kezdte meg a vetélkedést a végső győzelemért. Hagyomásoan a kora esti órákban ismét megnyílt a sörsátor Dumaszínháza is, ahol ez alkalommal Mogács Dánielt köszönhették a megjelentek a színpadon. Az éjszakai órákban ismét az elektronikus vonal nagyágyúi diktáltak, így ismét fellépett a KatapultDJ, Tőtöttcigi illetve Gyóntatófülke is.

 Nincs szerdai nap kocsmasportok nélkül, így idén ősszel is három versenyszámban (póker, csocsó, darts) több mint 100 nevező tette próbára magát és szállt harcba az értékes italnyereményekért. A szerdai nap - rendhagyó alkalommal - előadással vette kezdetét, ahol Tóth Máté, a Humbák Művek vezetője tartott egy másfél órás előadást a Tibi Atya sikertörténetéről. Ezt követően az éjszakai fergeteg is hamarosan kezdetét vette, ahol a Follow the Flow koncerjét követően a Szeresd a Trashem Bébi forgatta fel a Lovarda színpadát.

 

 

Az MK Sörsátor – az előző félévekhez hasonlóan – ez alkalommal is óriási siker volt, szervezők már a 2019-es Tavaszi Sörsátorra kezdték meg az előkészületeket, ne hagyjátok ki azt sem!

 

Fotó: Kiss Dávid

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok