×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Tarolt a Műszakisok fesztiválja

2018-05-03

Fél év elteltével ismét több ezer látogatót fogadott az egyetem leglátogatottabb sörsátora.


Nincs tavasz Műszaki Sörsátor nélkül, így nem volt ez másként most sem. A több mint 10 éves múltra visszatekintő rendezvény április 23-án ismét megnyitotta kapuit, és három nap önfeledt kikapcsolódással várta vendégeit. Az MK Sörsátor most is egy délutáni főzőversennyel indult, ahol közel 50 csapat rakott tüzet a bográcsok alá. Már a kora délutáni óráktól Zelenák Krisztián biztosította a talpalávalót, és alapozta meg a jó hangulatot estére - melyet a cudar időjárás sem tudott elrontani. Az éjszakai órákban a mulatós zene kapta a főszerepet, amit MC Hawer & Tekknő fellépése tetőzött és teremtett fergeteges hangulatot.

 

 

A keddi napon is már kora délután lehetett válogatni a programokból. A sport és a sör szerelmesei a sörpong vetélkedőn mérkőzhettek meg az értékes ital nyereményekért, továbbá a BJK Tortúrán is lehetőség volt különböző ügyességi feladatokban megmérettetni. A kora esti órákban a vendégek Dumaszínház előadáson tornáztatták meg rekeszizmaikat, a kinti rendezvénysátorban pedig a Bajnokok Ligája elődöntőn izgultak a labdarúgás fanatikusai. Továbbra is óriási népszerűségnek örvendtek a feltörekvő youtube dj-k, így sikerük nem volt kérdéses az MK Sörsátoron sem, továbbá Jackwell és Strong R. - az elektronikus zenei hazai nagyágyúi - is megismerkedtek a Lovarda közönségével.

 

 

A rendezvény harmadik napja is izgalmakkal és versengéssel telt, hiszen évek óta szerdán kerülnek megrendezésre a kocsmasport vetélkedők, ahol póker, csocsó és dartsban bizonyítottak a versenyzők. A versenyzés során elveszített kalóriákat lehetőségük volt pótolni a vendégeknek, hiszen a szervezők most is chilis babbal kedveskedtek a korai kilátogatóknak. Debütáló programként jelentkezett a Sörsátor Challange, ami egy öt megállóból álló sorozat volt. Az egyes állomásokon különböző ügyességi feladatok teljesítése után pecsétet lehetett szerezni, az összegyűjtött pecsétekért pedig italnyereményt tudtak átvenni. Három év után visszatért a Lovarda színpadára Dévényi Tibi bácsi és a pontos labdák,  majd Kozsó és az Ámokfutók fellépése következett.

 

 

Az MK Sörsátor – az előző félévekhez hasonlóan – ez alkalommal is óriási siker volt. A három nap során több mint 8 ezer látogatót fogadott a rendezvény, azonban a szervezők nem kényelmesednek el és továbbra is törekednek arra, hogy minél színvonalasabb rendezvénynek lehessenek a házigazdái.

 

 

DEHÖK PR Iroda- Vasadi Mihály
Fotó: Mikolai Márk

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok