×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Szakadj ki a hétköznapokból!

2017-10-02

„Itt van az Ősz, itt van újra az MK Sörsátor!” címmel olvashattuk a ma délelőtt érkezett neptun üzenetet, most ősszel is megnyitja kapuit a Műszaki Sörsátor. A szemeszterenként jelentkező három napos mini-fesztivál október 2-4 között várja a hallgatókat a Lovardánál.

Az éjszakai bulik mellett kiemelt szerepet kapnak a délutáni programok is. A szervezők hétfőn főzőversennyel és élőzenével, kedden sörpong bajnoksággal és Dumaszínházzal, míg szerdán kocsmasport vetélkedőkkel várják a kilátogatókat. Tavasszal is nagy sikernek örvendő rendezvényre több, mint 10.000 ember látogatott ki.

- A program összeállításakor évek óta törekszünk arra, hogy egy teljesen családias, baráti légkört alakítsunk ki, ahová az oktatók, hallgatók egyaránt kilátogatnak, és jól érzik magukat. Már a gólyatáborban is kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy a hallgatókból Műszakis csapatot, közösséget formáljunk, erre ad lehetőséget a Műszaki Sörsátor is – fogalmazott a rendezvényt megelőzően Molnár József, a Műszaki Kar HÖK elnöke.

A hétfői főzőverseny során a talpalávalót, már-már a Sörsátor visszajáró muzsikusa – és a Debreceni Egyetem hallgatója – Tóth Bence biztosítja, akit majd a DELTA zenekar követ a Lovardában.

A keddi napon a sörpong bajnokság után Dombóvári István dumaszínházas előadása után az elektronikus zenéké a főszerep. Meghallgatjuk a youtube-on óriási népszerűségnek örvendő fiatal titánokat, továbbá a KatapultDJ fog egy óriási bulit csapni.

A szerdai – zárónapon – a délutáni órákban póker, darts és csocsóbajnokságon lehet részt venni, ahol értékes nyereményekre lehet szert tenni. Fellép az éjszaka során a ManGoRise, akiket a TescoDisco fog követni.

 

 

Vasadi Mihály

 

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok