×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Nemzetközi zsongás a Víztoronyban

2017-05-10

A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat Külügyi Bizottságának eseménye évről-évre lehetőséget nyújt a hazai és a külföldi hallgatók látókörének bővítésére, új lehetőségek megismerésére. Ennek jegyében az érdeklődők a május 10-ei rendezvényen is találkozhattak olyan szakmai gyakorlatot, nyelvtanulást, tapasztalatszerzést kínáló szervezetek képviselőivel, mint például az AEGEE, a Fulbright Education USA, vagy az egyetem Nemzetközi Irodája.

A koncertek, táncbemutatók mellett a Mobility Café soron következő alkalmán hallhattak a fiatalok az EVS önkéntes szolgálati lehetőségeiről, valamint az AFS külföldi tanulási alternatíváiról. A Hallgatói Külügyi Bizottság a sztereotípiák csökkentését is fontos küldetésének tekinti, így lehetőséget biztosított a látogatóknak arra, hogy megismerjék a Zerophobia nevű kezdeményezést.

A szervezők a játékról és a finom falatokról is gondoskodtak. A DÖFI óriásbuborékfújó eszközeit naplementéig adták kézről kézre, míg a SZÖSZ által készített jótékonysági sütik kóstolásával a ReFoMix Átmeneti Otthonok lakóit támogathatták a látogatók.

Az International Event fő célja ezúttal is a különböző kultúrák találkozása és bemutatása volt. A résztvevők amellett, hogy más nemzetiségű társaikkal tölthettek egy jó hangulatú délutánt, motivációt is gyűjthettek a napjainkban rendkívüli értékkel bíró külföldi tapasztalatszerzéshez.

 

DEHDK Sajtóiroda PV.

Fotó: Kálvári Múzsa

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok