×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Medikusok fesztivája

2017-04-30

A Debreceni Egyetem Medikus Hallgatói Önkormányzata idén is megszervezte a már hagyománynak számító Medikus Hetet, amely 5 napon keresztül, április 24-28 között várta a bulizni vágyókat a Markusovszky III. Kollégium melletti sátorban. Az esemény az egyik legnépszerűbb programmal indult, a főzőversennyel. A kulináris megmérettetés győztese a kézilabda csapat által készített gasztronómiai remek lett, marhapörkölt juhtúros tésztával.

A hét szakmai programjai között egy díjnyertes innovatív programot, az InSimut is kipróbálhattak a résztvevők, amellyel a leendő orvosok könnyebben és pontosabban diagnosztizálhatják betegeiket.

A legnagyobb érdeklődés idén is a borkóstolót övezte, több mint 250 hallgató autentikus muzsikaszó mellett 5 féle nedűt kortyolgathatott. Az esti koncertek hangulatát ismert fellépők, mint például Horváth Tamás, Mr. Vasovszki és a Honeybeast, illetve a hallgatókból és oktatókból álló zenekarok biztosították.

- Mivel együttműködik az egész Medikus Hallgatói Önkormányzat, az ÁOK, FOK, GYTK és az NK, egy jó hangulatú, családias közösség alakul ki, amelyhez bátran csatlakoznak más karokról is hallgatók, akiket évről évre sok szeretettel várunk hangsúlyozta Deák Máté Sándor, az NK HÖK elnöke.

A medikusok minden évben arra törekednek, hogy összehangolják a szórakozást, a jótékonykodással: a több napos bulizást követően, az utolsó napra jótékonysági futást szerveztek, amelynek keretein belül a Gyermekklinika kisbetegeinek gyűjtöttek csokoládét, amit a DEKOM segítségével fognak kiosztani a közeljövőben.

DEHDK Sajtóiroda- KM.

 

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok