×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

League at Night – LAN Party a Debreceni Egyetemen

2017-11-22

Négy játék, közel kétszáz játékos és órákon át tartó versengés. Ismét megrendezésre került a League at Night, mely idén is hatalmas népszerűségnek örvendett a hallgatók körében.


Idén is megrendezésre került Magyarország legnagyobb egyetemi e-sport versenye, a Leauge At Night, mely sok évre visszamenő hagyományként szervezett meg ez alkalommal is a DE IK Hallgatói Önkormányzata. Ez alkalommal a verseny támogatója, a LvL Up Esport Bár volt, mely számos PlayStation4 és Xbox-on kipróbálható újdonsággal továbbá felajánlásokkal várta az eseményre kilátogatókat.

 

 

Hearthstone, FIFA 18, CS:GO és Leauge of Legends – az elmúlt évek legnépszerűbb számítógépes játékairól szólt a Debreceni Egyetem esport versenye, ez alkalommal már párhuzamosan két helyszínen zajlottak az összecsapások.

 

 

- Már a kar 2004-es alapítása óta tartunk LAN partykat, kezdetben még csak félévente egyet, 2011 óta pedig már kettőt. Eleinte a rendezvény még a Díszudvarban kapott helyet, azonban a növekvő érdeklődés miatt átköltözött a Lovardába, majd az idei évtől kezdve már a HALL és a Red and White szolgált otthonául, ezenfelül úgy gondoljuk, hogy megtaláltuk az ideális helyszínt a versenynek – fogalmazott Gecző Gergő főszervező, a DE IK Hallgatói Önkormányzatának elnöke.

 

Mivel a játék maga – többnyire – éjszaka zajlik, ezért a szervezők hotdoggal és energiaitallal kedveskedtek a résztvevőknek, hogy pótolhassák a nagy izgalmak során elhasznált energiaszükségletüket.

 

 

Végezetül, a 2017-es őszi Leauge at Night LAN party győztes csapatai illetve nyertesei:

 

CS:GO bajnokság nyertes csapata: NKS #

 

LOL bajnokság nyertes csapata: DEAC-Kiricarry

 

HS bajnokság nyertese: Hajnal Áron

 

FIFA bajnokság nyertese: Igriczi Bence

 

A szervezők ezúton is köszönik a részvételt és bíznak benne, hogy legközelebb 2018 tavaszán is viszont látják versenyzőiket – új csapatokkal és játékosokkal kibővülve.

 

 

 

DEHÖK PR Iroda- Vasadi Mihály
Videó: DEHDK Sajtóiroda- Szemán Nikolett, Szopkó Dóra
Fotó: DE IK HÖK

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok