×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Komoly- és könnyűzene, humor, szórakozás - nyakunkon az Éjféli Koncert

2018-02-23

Idén 44. alkalommal nyitja meg kapuit a látogatóknak a Liszt terem, február 23-án péntek este 7 órától veszi kezdetét az idei Éjféli Koncert.


A Debreceni Egyetem több évtizedes hagyománya az Éjféli Koncert, melyet ez alkalommal is a Zeneművészeti Kar Hallgatói Önkormányzata rendez meg. Akik már voltak az elmúlt években, jól tudják, hogy ezen az egész estés eseményen a komoly- és könnyűzenei műsorok egy nagyobb adag humorral is társulnak. Az est jó hangulata éjfélt követően sem lankad, hiszen  az éjszaka folyamán tombola és egyéb meglepetések mellett hajnalig tartó bulira lehet számítani.

 

 

- Már akkor jártam Éjféli Koncertekre mikor még egyetemista se voltam. Öröm és megtiszteltetés számomra, hogy ennek a nagy múltú és az egész országban egyedi rendezvénynek lehetek a szervezője - foglalta össze gondolatait Erdei Enikő, a Zeneművészeti Kar Hallgatói Önkormányzatának elnöke.

 

 

Az est során olyan neves fellépők lesznek, mint például az Anima Group, WindSingersDebrecen Dixiland Jazz Band vagy éppen a Szomszédnéni Produkciós Iroda előadása színesíti ez alkalommal az eseményt. Éjfél után a tizenkét gongszót követően a hallgatók szórakoztató előadásáé a főszerep, műsoruk immáron több, mint 40 éve teszi emlékezetessé ezt a különleges éjszakát.

 

 

A tavalyi fényképek megtekinthetőek az alábbi felületre kattintva, további részletekért pedig keressétek fel a 44. Éjféli Koncert facebook eseményét.

 

DEHÖK PR Iroda- Vasadi Mihály

Fotó: Mikolai Márk

 

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok