×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Ízek fesztiválja

2018-04-24

20 nemzet konyhájának különlegességeit kóstolhatják meg az érdeklődők Debreceni Egyetemen. Jön a 13. International Food Day!


Kulturális és kulináris forgatag és megannyi különlegesség várja április 27-én a Debreceni Egyetemre látogatókat. Az országban egyedüliként az intézményünkben működő, külföldi hallgatókat tömörítő kari hallgatói részönkormányzat, az International Student Union 13. alkalommal rendezi meg az International Food Dayt.  A rendezvény szervezésében a medikus hallgatók mellett már az Informatikai és a Műszaki kar külföldi diákjai is részt vesznek.

 

Az ország legnagyobb nemzetközi hallgatói közösségének legnépszerűbb rendezvénye új helyszínen, a Debreceni Egyetem Főépülete előtti téren várja a kóstolni vágyókat.

 

Húsz ország, többek között Brazília, Kína, Izland, Indonézia, Izrael, Japán, Kazahsztán, Kenya, Jemen és Szíria csapatának nemzeti különlegességeit ízlelhetik meg a kilátogatók. Természetesen Magyarország tradicionális ételei sem hiányozhatnak a kínálatból. A külföldi hallgatók nemcsak országaik legfinomabb ételeit készítik el, hanem hagyományos viseletekkel, zászlókkal, zenével, tánccal is bemutatják kultúrájukat. A hallgatók által készített specialitásokat idén is zsűri értékeli. A Food Day bevételének egy részét jótékonysági célra ajánlják fel a külföldi diákok.

 

A rendezvényre látogatás INGYENES, azonban az ételek kóstolásához jegy váltása szükséges. Sietni érdemes, mert hamar elfogynak az ételek. Kapunyitás 14 órától lesz.

 

 

További információkért keresd a Food Day facebook eseményét.

 

DEHDK Sajtóiroda

Fotó: unideb.hu


 

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok