×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Ismét az e-sporté a főszerep! - Leauge at Night a Hallban!

2018-04-09

Négy játék - többszáz játékos - éjszakába nyúló versenyzés! A hallgatók körében méltán népszerű Leauge at Night - Lan party ismét megrendezésre kerül a Szevasz Tavasz keretein belül.


Alig hagytuk magunk mögött a novemberi eseményt, és szinte a nyakunkon a következő! Az IK HÖK ezúttal is a Hearthstone, FIFA 18, CS:GO és Leauge of Legends játékokkal várja a jelentkezőket melyek egyértelműen az elmúlt évek legnépszerűbb számítógépes játékai. A rendezvény fejlődése megkérdőjelezhetetlen, hiszen idén már a Debreceni Egyetem Informatikai Szolgáltató Központ modern informatikai háttérrel látja el a rendezvényt,  népszerűségét pedig mi sem igazolja jobban, hogy a CS:GO és a FIFA 18 férőhelyek szinte azonnal beteltek, azonban Leauge of Legends és Heartstone gamereknek is érdemes iparkodni a jelentkezéssel, hiszen fogytán vannak a helyek!

 

 

- Már több, mint 10 éve rendez a kar LAN Partykat és a növekvő érdeklődésnek és igényeknek köszönhetően, már évente két éjszakába nyúló kikapcsolódással és versengéssel tudjuk fogadni a hallgatókat. Még a kezdet kezdetén a Díszudvarban és a Lovardában zajlottak ezek a versenyek, ám azokat a helyeket kinőtte a rendezvény és tavaly óta már a HALL-ban kerül megrendezésre - összegezte gondolatait Kárpáti Tamás főszervező, az IK HÖK elnöke.

 

 

További részletekért és nevezéssel kapcsolatos infókért ajánljuk figyelmedbe a Facebook eseményt!

 

Előre is jó szórakozást kívánunk!

 DEHÖK PR Iroda- Vasadi Mihály

Fotó: http://ikhok.hu/

 

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok