×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Indul a tavaszi rendezvény-szezon!

2018-04-08

A kari hallgatói önkormányzatok jóvoltából idén tavasszal is számos rendezvény közül válogathatnak a hallgatók az elkövetkezendő egy hónapban.


"Kell egy kis áramszünet,
Időnként mindenkinek,
És aztán megint mehet
Minden tovább."

Ahogy egykoron Hofi Géza bácsi közismert nótája is összefoglalta, minden embernek, így minden hallgatónak is jár egy kis kikapcsolódás, szórakozás. Így Tavasszal sem szenvedünk ám hiányt kulturális és szabadidős programokban, hiszen több kari önkormányzat is rendezvényekkel várja a hallgatókat. A több napos eseményeken az éjszakai szórakozás mellett lehetőség van különböző közösség-kovácsoló és kulturális programokon is részt venni. A rendezvények legtöbbjén találkozhatunk szabadtéri sütés-főzésekkel, sport programokkal, túrákkal és vetélkedőkkel melyek garantálják számotokra, hogy ne csak egy hétköznapi buli élményével gazdagodjatok, hanem az egyetemi tanulmányaitokat befejezve is legyen egy-egy jó történet az egykori csoporttársakkal-évfolyamtársakkal.

 

 

Az első zárthelyik után, de még a második hullám előtt úgy gondolom mindenkinek szüksége van, és meg is érdemel egy kis kikapcsolódást. Erre pedig remek lehetőséget biztosítanak az alábbi programok. A jó idő közeledtével a méltán híres tavaszi rendezvényeink is megérkeztek, így kívánom hát mindenkinek, hogy találja meg számára a legszimpatikusabba(ka)t és élményekkel telve vágjon bele a vizsgaidőszak előtti hajtásba - foglalta össze gondolatait Csont István, a DEHÖK elnökhelyettese.

 

 

Segítségképpen összegyűjtöttük Neked a tavaszi félév kiemelkedő eseményeit, amelynek köszönhetően megtalálhatod majd az egészséges egyensúlyt tanulás és szórakozás között.

 

Debreceni Egyetem / GTK-MÉK Felezés 2018.

 

Szevasz Tavasz 2018 // Debreceni Egyetem

 

MK Sörsátor 2018 Tavasz

 

Medikus Hét 2018

 

Debreceni Egyetem / Sárgulás 2018

 

BTK' LAND

 

Jó szórakozást kívánunk!

 

DEHÖK PR Iroda- Vasadi Mihály
Fotó: Balogh Albert, Mikolai Márk, Kuti Gergő, Fazekas Balázs

 

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok