×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Ilyenek voltak az Egyetemi Napok

2018-10-18

Inspiráló előadások, izgalmas vetélkedők és megannyi koncert - ilyen volt a 2018-as Debreceni Egyetemi Napok.


A rendezvényen ez alkalommal már négy helyszínen, kora délutántól egészen késő hajnalig zajlottak a programok. A DEN az elmúlt évhez hasonlóan, ismét három napon keresztül tartott, méghozzá Október 15-17. között. A helyszínek között szerepelt ez alkalommal is a Nagyerdei Víztorony, Red and White, HALL illetve idén már az Unifit is!

 Ez alkalommal nem vasárnap, hanem hétfőn rajtolt el az Egyetemi Napok, méghozzá nem mindennapi előadók társaságában, hiszen velünk volt Bogár Márk, a Sárréti Chilifarm marketingjének vezetője, aki a családi vállalkozásuk sikertörténetéről beszélt. Azonban ezt lehetett még fokozni, hiszen ezt követően igazi csemegeként Majka és Csernus doki közös előadása következett, mely előadás alatt lehetőségünk volt "megtalálni önmagunkat". Azonban a hétfői nap nem ért véget az előadásokkal, ezután akik hajlandóak voltak dacolni az éjszakai hideg levegővel, azokat a szervezők vendégül látták egy "Grill és Fröccs teraszra" ahol egy finom vacsora mellett egy warm up bulin vehettek részt a kilátogatók.

 

 

A keddi nap programjai szintén a Nagyerdei Víztoronyban folytatódtak, ahol a Bud Spencer és Terence Hill Emlékzenekar koncertje mellett az ínyencek chilisbab evő versenyen vehettek részt. A később kiérkezőknek sem volt okuk panaszra, hiszen kicsivel később a sör- és virslievő verseny is elrajtolt. Azonban itt még nem ért véget a vetélkedők sorozata, hiszen a Red and Whiteban kora este ismét Quiz Night vette kezdetét, ahol a vetélkedő szervezői ez alkalommal az Így jártam anyátokkal c. népszerű sorozatot dolgozták fel kvíz formájában. A nap további része a HALL-ban folytatódott ahol fellépett a sokak által szeretett Kowalsky meg a Vega zenekar, továbbá Yamina is egy igazán ütős szettet hozott magával.

 

 

Harmadik - záró - napunkon is már kora délután elrajtoltak a programok, ezúttal párhuzamosan két helyszínen is! A mozogni vágyó fiatalok az Unifitben sportprogramokon és vetélkedőkön vehettek részt, míg a kevésbé fitt vendégek a Víztoronyban kocsmasport vetélkedőkön vehettek részt, póker, darts, csocsó illetve sörpong versenyeken. A versenyek kora estig tartottak, ezt követően mindenkinek lehetősége volt szusszanni egyet, hogy az esti órákban a Majka koncerten kikapcsolódhassak, illetve bulizzanak egy óriásit a NECC Partyra.

 A Debreceni Egyetemi Napok ismét népszerű volt a hallgatók körében, azt javasoljuk találkozzunk jövőre is!

Fotó: Balogh Albert

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok