×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Idén miénk volt a rakpart!

2018-05-08

1 cross fit-es, 4 kosárlabdázó, 4 röplabdázó, 20 sárkányhajós, és 70 szurkoló képviselte a Debreceni Egyetemet május 5-én, a Dunai Regattán.


Van egy érzés, amit mindenkinek át kellene élnie legalább egyszer az életben. Ez az az érzés, amikor egyszerre dobbanó szívvel, egy adott ritmusra buzdít egy hajóra való embert!

 

 

Hihetetlen hangulat volt a Műegyetem Rakparton! Az ország 18 felsőoktatási intézményének hallgatói mellett V4 országokból érkező csapatok is több versenyszámban összemérték tudásukat. Hallgatóink a kosárlabda, a röplabda és a cross fit versenyen indultak, a sárkányhajósaink mellett. A délelőtti versenyeken a szurkolók egyaránt biztatták a csapatot, sőt, még a UD Cheerleaders bemutatóján is ott lengett az új logóval ellátott zászló, és csak úgy zengtek a debreceni dobok.

 

 

16 órakor, amikor az egyetem csapata rajthoz állt a Dunán több, mint 100 ember várta őket a rakparton, egyszerre skandálva, hogy Debreceni Egyetem! A sárkányaink a futamukban a negyedik helyre evezték be magukat. A röplabdásaink a bronzig jutottak, a cross fit versenyzőnk szintén a dobogó harmadik fokára állhatott fel, a kosárlabdások pedig a gyönyörűen csillogó aranyéremmel, és egy dunai sétahajókázással lettek gazdagabbak.

 

 

Így összesítve a 3. helyen végeztünk. Előttünk első helyen a Testnevelési Egyetem, másodikként pedig a győri Széchenyi István Egyetem végzett!

 

A versenyek után a Rakparton egy kis fesztivál hangulatba kóstolhattak bele a jelenlévők. A Cloud9+koncerten például az együttes frontembere, Szivák Zsolt lement a színpadról a nézőtérre az egyetemi szurkolói közé, és együtt éltette a Debreceni Egyetemet!

 

 

A hangulat tehát fergeteges volt, és minden megjelentnek, legyen az versenyző, vagy szurkoló szívből gratulálunk!

 

Szép volt srácok! #csakaDE

 

DEHDK Sajtóiroda-KeCs

Fotó: Matuz István

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok