×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Idén is ÉPEN!

2018-04-09

Három napon keresztül, két helyszínen, számtalan lehetőséggel vár mindenkit az idei Értünk Prevenciós Egyetemi Napok.


A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzatának Egészségügyi Bizottsága hagyományosan ilyenkor tavasszal tartja az egészségügyi szűrésekkel, tanácsadással tarkított prevenciós napokat.Ezúttal is a hallgatói igényeknek megfelelően állították össze a szűrések kínálatát a bizottság tagjai.Így idén szemészetivizsgálat, koleszterinszint mérés, fogászati vizsgálat, mellrák prevenció, fogászati tanácsadás, de még véradás is várja az érdeklődő hallgatókat és oktatókat egyaránt.

 

 

Rendhagyó módon most az eseményen részt vevők között a szervezők értékes nyereményeket sorsolnak ki, többet között UniFit bérleteket, állatkerti belépőt, vagy éttermi utalványokat.

 

 

A rendezvény április 9-én a Böszörményi úti Campuson indít, 10-én és 11-én pedig a Főépületben várja az egészségükre ügyelő egyetemistákat.

Ahogy a Facebook eseményben olvasható:

„Már régóta szeretnél konzultálni egy szakemberrel, de nehezen veszed rá magad? Vagy csak kíváncsi vagy rá, hogyan lehetnél energikusabb, lazább, vidámabb és egészségesebb? Akkor itt a helyed!”

 

DEHDK Sajtóiroda- Kovács Eszter Csilla

Fotó: unideb.hu

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok