×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Fél év "kényszer-pihenő"

2017-10-09

Nem telhet el félévkezdés MK Sörsátor nélkül! A több mint 10 éves hagyományokra visszanyúló rendezvény az évek során párszáz fős rendezvényből igazi mini-fesztivállá nőtte ki magát.  Október 2-4. között megannyi programmal és koncerttel készültek a szervezők az egyetemistáknak a Lovardában és környékén.

A nyitónap ez alkalommal is főzőversennyel és Tóth Bence élőzenés koncertjével indult. A versenybe közel 40 csapat méretette meg magát az értékes nyereményekért. Újdonságként a „Szólj Be a Papnak” programmal is megismerkedhettek a kilátogatók, ahol papokkal és lelkészekkel volt lehetőségük beszélgetni – akár egy sör társaságában.

Nem telhet el sörsátor sörpong vetélkedő és esketés nélkül. Persze a kocsmasportokról sem szabad megfeledkeznünk. A zárónapon három versenyszámban (póker, csocsó, darts) több mint 100 nevező tette próbára magát és szállt harcba az értékes italnyereményekért. Rögtön a bejárat mellett már a bátrabbak rekeszépítéssel próbálkozhattak, az izgalmakkal járó kalóriaveszteséget pedig egy finom chilis babbal lehetett pótolni, melyből több mint 300 kilátogató falatozhatott.

A buli felelősök most sem maradtak el. A Lovarda színpadán fellépett a Delta, az elektronikus zene kedvelőinek pedig a népszerű Youtube DJ-k és a KatapultDJ csapata szolgáltatta a hangulatot. A záróestén nem maradhatott el a ManGoRise zenekar fellépése, akiket a TescoDisco követett – és zárta a rendezvényt.

Az MK Sörsátor – az előző félévekhez hasonlóan – ez alkalommal is óriási siker volt, szervezők már a 2018-as Tavaszi Sörsátorra kezdték meg az előkészületeket, ne hagyjátok ki azt sem!

Fotó: Balogh Albert - Mikolai Márk

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok