×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Éjszakába nyúló virtuális harcok

2018-04-21

25. alkalommal került megrendezésre a League At Night , az IK HÖK L.A.N. party-ja - hazánk legnagyobb egyetemi e-sport versenye -, melynek ismét a HALL adott otthont, fő támogatója pedig a LvL Up Esport Bár és az EPAM volt.


Ez alkalommal a SzevaszTavasz keretein belül kapott helyet a Leauge at Night, ahol most is hajnal 4-ig tartottak a kiélezett virtuális harcok. A nevezők létszámára ez alkalommal sem lehetett panasz, hiszen közel 150 gamer nevezett és vett részt. Az éjszaka folyamán ismét napjaink legnépszerűbb játékaié volt a főszerep, a FIFA18 és Heartstone-ban egyéni versenyzés zajlott, míg a Leauge of Legends és CS:GO! esetében csapatok küzdöttek meg egymással az értékes nyereményekért.

 

 

A kilátogató közönség a szurkolás mellett, több játékot is kipróbálhatott konzolon a LvL Up Esport Bár csapata jóvoltából!

 

Gratulálunk a nyerteseknek:

 

Eperjesi Ádámnak, aki megnyerte a League At Night – HEARTHSTONE bajnokságot!

 

 

Mohamed Adil Gibreel-nek, aki megnyerte a League At Night – FIFA18 bajnokságot! - Congratulation for Mohamed Adil Gibreel, who has won the League At Night – FIFA18 championship!

 

 

DEACH Czeva úgyse carryzi csapatának, akik megnyerték a League At Night - LEAGUE OF LEGENDS bajnokságot!

 

 

DEAC csapatának, akik megnyerték a League At Night - CS:GO bajnokságot!

 

 

A szervezők bíznak benne, hogy minden nevező jól érezte magát a versenyen és a legközelebbi rendezvényen is viszont üdvözölhetik őket. Kérjük segítsd munkájukat azzal, hogy kitöltöd ezt a rövid kérdőívet, hogy a jövőben még felkészültebben tudják versenyzőiket fogadni, illetve nem elhanyagolható részlet, hogy a kitöltők között Hama uRage Cyberboard Premium-t is kisorsolnak!

 

 

Találkozunk a következő félévben, ahol még több újdonsággal és meglepetésekkel várunk minden játékost és érdeklődőt!

 

DE IK HÖK - Padányi Viktória

Fotó: DE IK HÖK; Balogh Albert

 

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok