×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

DEN – Ilyen volt az első nap!

2017-09-26

Három helyszínen kora délutántól egészen késő hajnalig zajlottak a programok. A DEN első napján a Civil Toronnyal kezdődtek az események, ahol 13 civil szervezet színes programokkal várta a látogatókat. A Nagyerdei Víztorony kertjét ellepték a mókás, érdekes és informatív játékok.

Többek között lehetőség volt kipróbálni egy életnagyságú társasjátékot, melyhez az egyetemmel kapcsolatos kérdések társultak, és az ügyességi feladatok kedvelői is megtalálták a szórakozási lehetőséget. A DEHÖK Környezetvédelmi Bizottsága ismeretterjesztő játékokkal mutatta be miért fontos a környezetvédelem, és a legügyesebbek energiatakarékos ajándékokkal gazdagodhattak. A játékos feladatok mellett jótékonykodással is tölthették az idejüket a jelenlévők, fogyatékos emberek által kézzel készített ajándékokat is vásárolhattak.

A játékok és jótékonykodás mellett egészségügyi állapotfelmérésre is lehetőség volt a DEHÖK Egészségügyi Bizottságának jóvoltából. Sőt egy szimulált állásinterjún is kipróbálhatták magukat az egyetemisták.

Akik a komolyabb témák miatt látogattak el a Debreceni Egyetemi Napokra, megfelelő programot találtak a Debreceni Egyetem Főépületében, ahol Dr. Csernus Imre - Találd meg önmagad! címmel kétórás előadást tartott a teltházas közönségnek. A híres pszichiáter témái között szerepelt önmagunk megismerése, az élet szépségei és a felnőtté válás útja is.

A társasjáték kedvelőinek délután és az este folyamán Red and White adott helyet, ahol Társasjáték Maratonon vehettek részt a játékos kedvű egyetemisták.

A Nagyerdei Víztorony a délutáni programok után még nem zárta be kapuit, hiszen a Hangácsi Márton akusztikus estjén és pálinkakóstolón vehettek részt a kilátogatók. Az est további ráhangolódását a Birds of Feather biztosította.

A kulturális, és civil programok után fergeteges hangulatú Wellhello koncert és a Stereo Palma zárta az első estét a HALL-ban.

                                                                      

DEHDK Sajtóiroda- Bajkó Kinga

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok