×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

DEN- Ha többre vágysz!

2017-09-22

Ismét Debreceni Egyetemi Napok! Megújult formában, három napos önfeledt és kulturált szórakozást hoz neked el a Hallgatói Önkormányzat a Nagyerdőn!

Ki ne emlékezne vagy hallott volna a Lovardában és a HALL-ban tartott DEN-re? 2017-ben ismét átélhető lesz az élmény. A Debreceni Egyetemi Napok sok mindenről szól: közösségről, barátokról, buliról és éppen ennyire a körülöttünk lévő világ megismeréséről is! A délutáni programok a Red and Whiteban és a Nagyerdei Víztoronyban indulnak, az estét pedig a HALL-ban zárják a hallgatók. A 0. napon a DEHÖK „legek” gólyatáborában résztvevőknek kedveznek a szervezők egy afterpartyval.

 

- Teljesen új koncepció alapján kezdtük el tavasszal felépíteni a rendezvényt. A kulturált szórakozásra törekedtünk. Délutáni könnyed programok, gasztronómia, sport, esti koncertek, ismert előadók és megannyi meglepetés. Ez jellemzi az idei Debreceni Egyetemi Napokat! - fogalmazott Macskin László, a DEHÖK rendezvényekért felelős elnöki megbízottja.

A Civil Torony csak a DEN alatt nyitja ki kapuit azért, hogy a hallgatók feltérképezhessék, hogy mennyi lehetőség rejlik a debreceni hétköznapokban! Lesznek itt az egyetemen működő bizottságok, debreceni civilek, karriertanácsadás, próba-állásinterjú, megannyi sportolási lehetőség, érdekesség, sőt az egyetemi óriástársasjátékot is kipróbálhatják az érdeklődők. Csernus doki és Geszti Péter előadása is igazi kuriózumnak számít majd. Az estére hangolódás közepedte a pálinka- és borkóstoló alatt Hangácsi Márton akusztik előadása, a Birds of Feather, a Kelet Brass Band és a Sonus ütőegyüttes előadása szórakoztatja majd a hallgatókat a Nagyerdei Víztoronyban. A szervezők éjszakánként elhozzák a HALL-ba a mai könnyűzenei élet legjobbjait. Itt lesz a Wellhello, a Stereo Palma, a Punnany Massif és DJ Sterbinszky.  A napközbeni programokra ingyenesen, még a HALL koncertjeire jegyet vagy bérletet válthatnak a hallgatók a kijelölt pontokon.

Bővebb info a DEN facebook oldalán és a DEN 2017 eseményén!

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok