×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Civilek a Toronyban!

2017-09-25

Izgalmas programok, érdekes játékok és megannyi meglepetés várja a Civil Toronyba kilátogatókat!

Indulnak a Debreceni Egyetemi Napok programjai!  Szeptember 25- 26 között 13 kiállító civil szervezet programjaitól lesz hangos a Nagyerdei Víztorony.

A kétnapos programon Debreceni és környékbeli szervezetek mutatják be, mennyi érdekesség is rejlik a civil világba: az érdeklődők óriástársasjátékok segítségével beleképzelhetik magukat a nehéz sorsúak helyzetébe, megismerhetik az egyetemetünket, vagy foglalkozhatnak a környezetvédelemmel is. A játék mellett lehetőségük lesz egészségügyi állapotuk feltérképezésére különböző szűrővizsgálatok segítségével, de részt vehetnek próba-állásinterjún is, ahol ötletek kaphatnak a jövőbeni álláskereséshez.

A szervezők szeretnék, ha a kilátogatók egy kicsit érzékenyebben, empatikusabban térhetnének haza: fogyatékkal élők körülményeit és lehetőségeit is tesztelhetik, de megismerkedhetnek az élménypedagógiával is. A biciklizés szerelmesei sem fognak unatkozni, hiszen megismerhetik az UniBikeokat, vagy saját bringájukra pattanva ételt oszthatnak rászorulóknak. 

A Civil Toronyban már a karácsonyi ajándékozásra is lehet készülni: különböző, szebbnél-szebb, fogyatékkal élők, hátrányos helyzetűek, vagy épp munkanélküliek által készített tárgyakat vásárolhatnak a kilátogatók.

A rendezvény kapui hétfőn is kedden 14 és 18 óra között állnak nyitva mindenki számára, aki szeret játszani, nézelődni, vásárolni, vagy éppen a napját érdekességekkel feldobni.

 

DEHDK Sajtóiroda

 

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok