×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Berepültek a gólyák a Víztoronyba

2017-09-25

Igazi gólyatábori hangulatot varázsolt a Nagyerdei Víztoronyba a Hallgatói Önkormányzat! A 11. DEHÖK gólyatábor résztvevőit várták hivatalos afterpartyra a DEN 0. napján. 14 kar gólyái és csapatvezetői közel 1000-en vettek részt a megújult Debreceni Egyetemi Napok nyitó estéjén.

Az afterparty résztvevői ismét átélhették a gólyatábor vidám perceit. A csapatvezetők pedig megtudhatták, hogy hogyan sikerült beilleszkedniük a gólyáknak az egyetemi életbe. Utoljára elláthatták még őket tanácsokkal.

-Örülök, hogy tudtam találkozni a gólyáimmal, az óráim elég zsúfoltak, így még nem sikerült időt szakítanunk egymásra. Nagyon jó dolognak tartom a gólyatábor afterpartyt, hiszen ismét találkozhatunk, felidézhetjük a tábori eseményeket a csapatvezetőtársaimmal és a gólyáimmal együtt. – mesélte Oláh Fanni gólyatábori csapatvezető.

Az őszi idő ellenére is érezhető volt a jó hangulat, a Willy Wonka & The Loompaz akusztikus zenéire sokan már az első percekben táncra perdültek. Az elektronikus zenét kedvelőknek pedig Dj Czipi szolgáltatta a talpalávalót a Víztoronykertben.

A H2O teremben Greg Trade zenéire tombolhattak és lazíthattak hajnalig az afterparty résztvevői.

Az est pozitív visszajelzésekkel, jó kedvvel, új-és régi barátságok ünneplésével, és fergeteges hangulattal zárult.

JÖN a folytatás!

A Debreceni Egyetemi Napok programjai hétfőn is folytatódnak!

További információ a rendezvény hivatalos eseményében.

 

DEHDK Sajtóiroda- Bajkó Kinga

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok