×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Bemutatkozott a BTK’ Land

2018-05-14

Hagyományteremtő jelleggel debütált az egyetem rendezvény-palettáján a BTK HÖK rendezvénye, mely rengeteg színes programmal fogadta a látogatókat.


Már egészen a délelőtti órákban kezdetét vette a fergeteg, mely Május 7 és 8-án került megrendezésre a Nagyerdei Víztorony területén. Még déli 12 órát sem ütött az óra, de hétfőn már megtelt a Víztoronykert a lelkes főzőcsapatokkal, akik a Vidéki Ízek Fesztiválja főzőverseny nyertese címért gyújtottak tüzet bográcsaik alatt és alkották meg a finomabbnál finomabb étkeket.

 

 

Akik csak késve, a délutáni órákban tudtak becsatlakozni, nekik sem volt okuk aggodalomra, hiszen ekkor került megrendezésre a csipős csirkeszárny evő verseny is, ahol a nevezők egy tüzes selejtezőt követően a három legelszántabb versenyző jutott be a döntőbe, és küzdött meg az értékes nyereményekért. Az esti órákban sem maradtak a vendégek programok nélkül, hiszen Beliczai Balázs rekeszizom tornája után a Ham Ko Ham mozgatta meg a Víztoronykertet, míg az elektronikus zene szerelmesei Bricklake szettjére bulizhattak a H20 teremben.

 

 

Második nap délutánja a 220.000 Ft összdíjazású Tehetségkutató versennyel indult, ahol számos területen mutathatták be tudásukat a nevezők, melyet a közönség és a zsűri egyaránt értékelt. Ezzel párhuzamosan megnyitott a Beauty Corner is, ahol a kilátogató hölgyeknek személyre szabott smink készült, míg az urak a fodrász székben kaphattak frizura igazítást az esti bulira. Az esti Sub Bass Monster koncertre teljesen megtelt a Víztoronykert, az éjszakai órákban pedig DJ Nara fellépése zárta a 2018-as BTK’ Landet.

 

 

- Óriási öröm számunkra, hogy már a debütáló alkalommal rengeteg vendéget fogadhattunk, és hogy ennyi érdeklődő volt a programok iránt. Az esemény összeállításakor törekedtünk arra, hogy a lehető legszínesebb legyen. Bízunk benne, hogy mindenki megtalálta a számára legszimpatikusabb programokat és jól érezte magát nálunk - osztotta meg gondolatait Kalász Zsolt, a BTK HÖK elnöke.

 

 

A BTK' Land várakozásokon felül teljesített és már debütáló alkalommal többszáz vendéget fogadott.

 

A szervezők bíztatnak arra, hogy gyertek el jövőre is, hiszen nem éri meg kihagyni azt sem! 

 

DEHÖK PR Iroda- Vasadi Mihály

Fotó: Rozsi Kristóf

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok