×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Beköszöntött a tavasz

2018-04-21

Kellemes tavaszi időben színes sport és kulturális programokkal várták a Kassai úti Campuson a hallgatókat.


A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudomány, valamint az Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzata a Campus Hotel Kulturális Bizottságával közösen ismét megrendezte a Szevasz Tavaszt, ahol a hallgatók április 15 - 18. között kellemes időben vehették részt a színes programokon.

 

 

A négy napos „mini” fesztivál első napján az Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzatának rendezésében a hallgatók Magyarország egyik legnagyobb e-sport versenyén, League At Night - L.A.N. partyn vehettek részt a Hallban, ahol a díjazottak pénz- és tárgynyereményben részesültek. A második napon a Kassai Campus kapott főszerepet, a bowling, darts és kosárlabda bajnokság mellett lehetőség volt nevezni a Szevasz Tavasz Focitorna StreetBall jelleggel versenyre, mindeközben a pókerverseny és a társasjáték est is folyt a Lovardában.

 

 

Május 5-én, ismét REGATTA lesz a rakparton, ahol a Debreceni Egyetem csapata is képviselteti magát. A Szevasz Tavasz kilátogatói kipróbálhatták magukat a Dunai Regatta Lézerharcban és információt kaphattak a sárkányhajók versenyéről is. Kedden igazi kertiparty hangulatot teremtettek az IK-s fiúk, hiszen, finom sült húsokkal várták a kilátogatókat. A grillezés közben elindult a hallgatók által legkedveltebb program, a sörpong is, amelyre az előzetes jelentkezés alapján hamar beteltek a helyek.

 

A későbbiekben megnyílt a fröccsterasz és az esketés is, ahol a bátrabbak megházasodhatnak választottjaikkal. A hangulatról Zion Refresh, DJ Sterbinszky, DJ Lennard és Juhász Laci gondoskodott. A Szevasz Tavasz programjait Horváth Tamás zárta koncertjével a HALL-ban.

 

DEHDK Sajtóiroda- Bajkó Kinga

Fotó: Balogh Albert

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok