×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Az első TTK végzős bál

2018-05-01

Első alkalommal, de hagyományteremtő céllal rendezte meg a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológia Kar Hallgatói Önkormányzata a kar hallgatóinak Végzős bálját.


Évek óta tervben volt, hogy a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Karának Hallgatói Önkormányzata életre hívja a TTK Végzős Bált! Április 26-án, az egyetem Főépületének Díszudvarán köszöntötték a diplomaszerzés előtt álló hallgatókat.

 

A rendezvényt Kun Ferenc, a TTK dékánja nyitotta meg. Elmondta, hogy nagy öröm, hogy ennyi végzős hallgató van a karon, és reméli, hogy mindig szép emlékként tekintenek majd vissza az itt töltött évekre. A külföldi hallgatókat külön is köszöntötte néhány kedves szóval, természetesen angolul.

 

 

A végzősök nevében Ditrói Anna mondott búcsúbeszédet, amelyben elhangzott, hogy mindig büszkék lesznek arra, hogy a Debreceni Egyetem hallgatói lehettek, mindig szép emlékként őrzik majd az egyetemi tanulmányaikat.

 

A végzős hallgatók egy névre szóló emléklapot és az alkalomra készített dísztűt vehettek át, hogy biztosan soha ne felejtsék el alma materüket, a helyet, ahonnan indultak. A hallgatók a dísztű-avatás követően egy háromfogásos vacsorán vehettek részt.

 

 

-Mivel egy hallgató egyetemi éveit a Gólyabál nyitja, úgy gondoltuk legyen a zárás is egy legalább ilyen impozáns környezetben, a Debreceni Egyetem Főépületében - fogalmazott Hajdu Márton, a TTK HÖK elnöke.  

 

 

A vacsorát követően DJ Czipi biztosította a felejthetetlen hangulatot.

 

DEHDK Sajtóiroda- KeCs.

Fotó: Balogh Albert

 

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok