×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Az első GYGYK szakhét

2018-05-20

Hagyományteremtés, új név, új helyszín, pár nap önfeledt kikapcsolódás.


A Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kara februárban kapta meg új nevét, így a kar Hallgatói Önkormányzata új hagyományok teremtésének reményében nevezte el első szakhétnek a május 8-10. között tartott programsorozatot, ahol a felezés, grillterasz és vetélkedők is helyet kaptak. Az új kezdeményezés új helyszínt is kapott, mégpedig a Hajdúböszörményi Fürdőkerti Szabadidőközpont kertjében rendezték meg a hét programjait.

 

 

A szakhét első, azaz keddi napján a tanulmányaik felénél járó hallgatók voltak a főszereplők. A felezésen eddig elért eredményeiket ünnepelték a hallgatók, és láthatóan ez volt a legkedveltebb esemény a héten, közel 320 fő vett részt a programon. A felezést egy vetélkedő nyitott meg, majd ezt közös vacsora és buli követte.

 

A következő napon a grillteraszt megelőzően is helyet kapott egy különleges megmérettetés, ahol a hallgatók és az oktatók mérkőzhettek meg, először egy focimeccsen majd egy ügyességi feladatokból álló vetélkedőn, melyet az oktatók fölényesen megnyertek.

A versenyeket követő harmadik napon sertéspörkölt főzőverseny és élőzene várta a kilátogatókat.

 

 

-Az idei szakhét az újítások miatt egy teszt esemény. Szerettük volna felmérni az érdeklődök körét. Nagyon pozitívan értékeljük a szakhét napjait, így bízunk benne, hogy egy olyan hagyomány épül ki, ami évtizedekre meghatározza a karon ezt az eseményt – emelte ki Török Ádám, a DE GYGYK Hallgatói Önkormányzatának elnöke.

 

 

Az esti bulikban Tomy Montata, Dj Szecsei és DJ Zales mellett Varga Balázs szórakoztatta a kilátogatókat.

 

DEHDK Sajtóiroda- Bajkó Kinga

Fotó: Kiss Róbert/DE GYGYK

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok