×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Az élmények tárháza

2017-05-01

A nyitó napot a főzés, és a mulatós zene uralta Tóth Bence jóvoltából. A sport rajongóknak mindhárom nap volt lehetősége a csocsóasztal rúdjait pörgetni, a darts táblákat dobálni. A szerencsések a kocsmasport versenyeken idén Campus Joker jegyet nyerhettek.  

 

Akik éreztek magukban elég affinitást, na meg lángoló szerelmet, azok előtt idén is nyitva állt a Sörsátori Esketés, ahol a Sörsátori Plébánia papjai adták össze a párokat. Mert tudjuk, hogy „Amit a vasbeton összekötött, csakis a csütörtök hajnal választhat szét!”.

 

A Borsos József Kollégium Kulturális Bizottsága a régi hagyományokat újjáélesztve szervezett egy BJK-s szintvetélkedőt, amiben a kollégisták szintenkénti csapatépítése, egymás megismerése, és a játékos szórakozás volt a cél. A nyertes szintek kedd este vehették át nyereményeiket, és egy remek programot tudhattak maguk mögött.

 

A már jól bejáratott és megszokott fellépők mellett, mint DJ Sunny, a Vis Major, Sterbinszky, vagy az Animal Cannibals is felépett. Idén talán a legnagyobb attrakciót a Youtubeon feltűnt, és hatalmas sikert aratott DJ Ebédpénz, és DJ Közwilágításh hozta. A teltházas Lovarda arról árulkodott, hogy rövid idő alatt is lehet nagyon sok rajongót szerezni- még akkor is, ha a zenei világ eltér a már jól megszokottól. A szerdai zárónapot az UFO updatelt változata tette emlékezetessé, ha esetleg az előtte lévő két napot elfelejtette volna valaki.

A Műszaki Sörsátor, mint minden félévben idén is hatalmas siker volt, a rendezők már elkezdték az őszi alkalom szervezését. Elmondásuk szerint azt sem lesz szabad kihagyni!

DEHDK Sajtóiroda- KECS.

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok