×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Amire mindig emlékezni fogunk

2018-12-10

Lélegzetelállító fényeffektek, látványos dekorációk, keringő, gólyaeskü, díszes vacsora, színvonalas mulatság: több ezer elsőéves élhette át idén is a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata valamint a kari Hallgatói Önkormányzatok által szervezett gólyabáli forgatagot.


Novemberben kezdődött és december közepén ért véget az idei gólyabáli szezon. A 2018. évi bálok sorát az Állam- és Jogtudományi Kar XXII. Hallgatói bálja nyitotta meg november 10-én a Lovardában. A báli köszöntőbeszédek és a gólyák eskütétele után a végzősök szalagtűzésére is sorkerült. A gólyák az esti ünnepélyt keringővel nyitották meg.

 

November 17-én Álarcosbálra várták a medikus gólyákat a főépületben. Az Általános Orvostudományi, a Fogorvostudományi, a Gyógyszerésztudományi és a Népegészségügyi Karok által szervezett Medikus bálon idén is bálkirályt és bálkirálynőt választottak.

 

A sorozatot a Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar folytatta november 23-án, Hajdúböszörményben. A gólyabálra a szervezők élő zenével, hallgatói,- és meglepetésműsorral is készültek, valamint díjazták a „legjobb, legkreatívabb maffia párost” is. November 30-án az Egészségügyi Kar Nyíregyházán várta a bálozni vágyókat. A gólyák nyitótánca magával ragadta a közönséget. Hajnalig tartó önfeledt szórakozás mellett értékes tombolanyereményekkel is gazdagodhattak a bálozók.

 

 

December első napján a Gazdaságtudományi, a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási, valamint a Műszaki Kar rendezett közös gólyabált. Az elegáns környezetben neves fellépők szórakoztatták a közönséget a főépületben, illetve az elsőéves hallgatók egy nagyszabású produkcióval készültek a vendégek számára. A bál témáját a Nagy Gatsby c. film ihlette.

 

 

A gólyabáli szezont a Walt Disney világát idéző Bölcsészettudományi-, Informatikai-, Természettudományi és Technológiai, valamint a Zeneművészeti Kar közös gólyabálja zárta december 7-én. Csillogás, meghitt pillanatok, gyönyörű nyitótánc és vidám órák uralták az estét. Az idei bálokon a hangulatról gondoskodott többek között: Kefir, az UFO együttes, Király Viktor, Csordás Tibi, a Szívtiproll Együttes, Horváth Tamás, a Panorama Party Show Band, a Follow the Flow zenekar, az Abrakazabra Együttes, Dj Greg Trade, Dj. Czipi és Dj. Juhász Laci.

 

 

A gólyabál jeles esemény minden elsőéves életében, átélni pedig szinte kötelező. Ez az este a gólyákról szólt, akik a gólyatáborban csak beléptek az egyetemistalét aranykapuján, az esküt letéve pedig ennek a hatalmas családnak a részeivé váltak.

 

 

DEHDK Sajtóiroda-Kovács Gabriella

Fotó: Kuti Gergő, Balogh Albert, Balogh Zsolt

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok