×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Turnusváltás a legek táborában

2018-09-03

Sikeresen zárult a 12. DEHÖK gólyatábor első turnusa. Ma indul a második felvonás!


14 kar részvételével és közel 3200 résztvevővel rendezi ebben az évben is a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata (DEHÖK) gólyatáborát, mely idén is minden rekordot megdönt. Már az első héten kiváló időjárás és fergeteges hangulat jellemezte az ország legnagyobb gólyatáborát, ahol augusztus 27-31. között az ÁJK-GYGYK-MK-TTK-ZK-ÁOK-EK-FOK-GYTK és NK hallgatók vették birtokba a tábor területét.

 

 

A ma startoló második héten, a BTK-IK és GTK-MÉK gólyák kezdhetik el a ráhangolódást az egyetemi évekre. Az első napon a beköltözés mellett csapat- és közösségépítő feladatokon, vetélkedőkön vehetnek részt a gólyák. A keddi szakmai programokon tájékoztatást kapnak a kari és szakos vezetőktől, tanulmányi osztályoktól, könyvtári szakdolgozóktól, de nyelvi szintfelmérőkről és nyelvtanulásról is lesz lehetőségük információkat gyűjteni a gólyáknak. A beiratkozáson nem csak a gólyatábori résztvevőknek, hanem minden felvett hallgatónak meg kell jelennie majd. Szerdán a HÖOK GT Roadshow-ja látogat majd el a táborba, ahol különböző sportvetélkedőkön, ügyességi feladatokban bizonyíthatnak a gólyacsapatok. Ezen túl a gólyák részt vehetnek élményfürdőzésen, valamint fináléként az elmaradhatatlan borkóstolóval egybekötött tűzijáték is lesz az Egyetem téri szökőkútnál.

 

 

Esténként különböző koncerteken szórakozhatnak a tábor lakói. A turnus esti bulairól többek között az Animal Cannibals, Delta, Jackwell, Andro, Follow the Flow és az estek házigazdája DJ Juhász Laci gondoskodik. A gólyák a yoUDay életérzésből is kapnak ízelítőt a hét folyamán.

 

-Nagyon hatékonyan tudtunk együtt dolgozni az első turnusban a kari hallgatói önkormányzatokkal. Egy szervezett és kulturált rendezvény keretein belül köszöntöttük az elsőéves hallgatókat. Bízom benne, hogy a ma kezdődő második turnus is sikeres lesz és rengeteg élménnyel és sok-sok barátsággal felvértezve kezdenek neki az egyetemi éveknek az első éves hallgatók - fogalmazott Bognár István Ádám, a DEHÖK elnöke.

 

A gólyák a megörökített élményeiket a DEHÖK facebook oldalán és instagram profilján, illetve youtube csatornáján is visszanézhetik.

 

DEHDK Sajtóiroda

Fotó: Balogh Albert

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok