×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Szurkoljatok a csapatért!

2018-05-05

Ma startol a Dunai Regatta! A helyszínen sokan drukkolnak a Debreceni Egyetem csapatáért!


A Műegyetem Rakparton az ország 18 felsőoktatási intézményének hallgatói mellett a V4 országokból érkező csapatok is küzdenek az elsőségért földön és vízen egyaránt. Az eseményről természetesen idén sem hiányozhatnak a szurkolók, akik buszokkal felutazva és kellő energiával és hanggal felvértezve bíztatják sportolóinkat a versenyeken.

 

 Természetesen az egyetemi Cheerleders csapat sem hiányozhat a rakpartról!

 

- A Debreceni Egyetem UD Cheerleaders csapata idén lelkesen és izgatottan készült a Dunai Regattára, mivel ez lesz az első Regatta, amin részt tudunk venni. Részben a nemrégiben megrendezett MEFOB-ra elkészült koreográfiával fogunk színpadra állni, illetve további elemekkel egészítettük ki gyakorlatunkat, hogy színesítsük a rendezvényt részvételünkkel. Már nagyon várjuk, hogy szurkolhassunk a Debreceni Egyetem csapatainak és azt is, hogy a többi cheerleader csapattal is találkozhassunk, továbbá a csapatnak is nagyon jó közösség kovácsoló, amikor egy ilyen rendezvényen együtt tölthetjük az időnket- fogalmazott Vékony Lilla a csapat kapitánya.

 

 

Az UD Cheerleaders csapat tagjai: Antal Réka, Bodnár Bettina, Csatári Anna, Fekete Teodóra, Herczeg Dóra, Kalmár Zsófi, Kéki Boglárka, Kovács Tímea, Németh Brigitta, Németh Lilla, Ócs Adrienn, Papp Orsolya, Ritli Virág, Szalai Eszter.

 

A Budapestre utazó egyetemi különítmény vezérszurkolója is bizakodó az eredményeket illetően.

 

- Vannak elengedhetetlen felszerelései a szurkolásnak, ilyenek a dobok, megafonok és a tapsolók. Mindezek viszont semmit sem érnek lelkes és kitartó szurkolók nélkül! Május 5-én a Te hangodra és odaadásodra is szüksége lesz a Debreceni Egyetem csapatainak, hogy hozzásegítsük őket a legjobb helyezéshez! Készüljetek, mert szombat este garantáltan mindenki berekedve, hang nélkül fog hazatérni Budapestről!- fogalmazott Honti Nikolett, a csapat vezérszurkolója.

 

 

Az idei Regattára készülő csapat felkészülése és kohéziója nem valósulhatott volna meg, ha nincs a csapatnak koordinátora.

 

- Úgy gondolom a csapatok maximálisan felkészültek, és tudom jól, hogy a regattán, mindent bele fognak adni és próbálnak minél jobb helyezést elérni!  Remélem, hogy a minél többen jönnek el szurkolni és dobbanni fog egyszerre a debreceni szív, szólni fog teli torokból a Hajrá Debrecen, és a Debreceni Egyetemtől lesz hangos a rakpart!- fogalmazott Aranyos Gergő, a Dunai Regatta DE koordinátora.

 

 

A szurkolók és sportolóink mellett az egyetem egy külön standdal is részt vesz az eseményen. Kovács Eszter Csilla, a DEHDK rendezvény és marketingért felelős alelnöke és Kedves Fanni, a BTK HÖK tagja arra vállalkozott, hogy egész nap izgalmas versenyekkel, játékokkal várják a Debreceni Egyetem standjánál érdeklődőket. A fő attrakciónk egy társasjáték lesz, amelynek mezőin a DE életébe kalauzoljuk el a játékosokat. A játék a felfeDEző nevet kapta, mert a mezőin lépkedve betekintést nyerhetnek abba, milyen is a Debreceni Egyetem hallgatójának lenni.

 

 

Szoríts Te is a Dunai Regattára utazó csapatnak!  Hajrá Debreceni Egyetem!

 

DEHDK Sajtóiroda

Fotó: unideb.hu

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok