×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Ott vagyunk a legjobbak között!

2018-01-18

Önálló szigetstandon, több száz érdeklődő számára mutatják be a Debreceni Egyetem diákjai az intézmény képzési kínálatát és a hallgatói életet. 


A 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon hazai és külföldi felsőoktatási intézmények mutathatják be kínálatukat az érdeklődő középiskolásoknak és a szülőknek is. A budapesti oktatási seregszemlén 3 napon keresztül lehet kérdezni képzésekről, szakirányokról, ösztöndíj-lehetőségekről, kollégiumi elhelyezéséről és az elmaradhatatlan hallgatói életről.

 

 

-Idén sokkal több a kilátogató diák. Örülünk, hogy ennyien kíváncsiak ránk, sokan érdeklődnek irántunk. Nem csak Magyarországon, külföldön is ott vagyunk a legjobbak között. A kiállításon való megjelenés, egy szebb és látványosabb forma, mint a szórólapokon való közlés – mondta Bartha Elek, az intézmény oktatási rektorhelyettese.

 

 

Az intézmény új szakjai, többek között az agrármérnök- és közgazdásztanár mesterképzés, rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakirány, mezőgazdasági és vízgazdálkodási mérnök, illetve olasz nyelv és kultúra tanára is nagyon kelendőnek bizonyultak az érdeklődők körében.  Továbbra is a sokat keresett szakok közé tartozik a kereskedelem – és marketing, a gépészmérnök és a programtervező informatikus, de még mindig a medikusképzés a legnépszerűbb.

 

 

A Debreceni Egyetem megújult, új arculati elemekkel működő standja, a nagyszínpaddal szemben található. A 40 négyzetméteres szigetstandon, amely minden irányból jól megközelíthető és körbejárható – 40 hallgató dolgozik azon, hogy minden kérdésre választ adjon. Bemutassa az egyetem mind a 14 karának képzési kínálatát, melyek közül bármelyiket is választják a középiskolások, jól döntenek!

 

 

-Idén már az új egyetemi logóval díszített ingben mutathatjuk meg, a legjobb helyre tartozunk! - fogalmazott Molnár Dániel, a DEHÖK kabinetfőnöke. Majd hozzátette, hogy a középiskolások idén sokkal aktívabbak, mint eddig, bátran, és felkészülten kérdeznek: 

 

 

- Konkrét dolgokra kíváncsiak: milyen tárgyaik lesznek, mi vár rájuk a vizsgaidőszakban, vagy, hogy milyen a hallgatói élet nálunk. Szerencsére egy felkészült, rutinos csapat tudja nekik a legkimerítőbb tájékoztatást adni és biztosítani őket arról, hogy a legsokszínűbb egyetemet választják, ha a Debreceni Egyetemre felvételiznek!

 

A Debreceni Egyetem standja január 19-én és 20-án is nyitva áll az érdeklődők előtt a Hungexpo "G" csarnokában.

 

DEHDK Sajtóiroda

Fotó: Balogh Albert

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok