×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Önkormányzati Nap a Zeneművészeti Karon

2018-10-30

Közös reggeli, gólyaeskü, főzés, foci, vetélkedők és buli: ismét élményekben gazdag és jó hangulatú Önkormányzati Napot szervezett a Debreceni Egyetem Zeneműveszeti Karának Hallgatói Önkormányzata.


A hagyományokhoz híven idén októberben is megrendezésre került az Önkormányzati Nap a Zeneművészeti Karon. 25-én kora reggel a felsőbb évesek keltették a gólyákat, az ebédlőben reggelivel várták őket, majd 8 órakor kezdetét vette a gólyaeskü és a kulcsátadás a Liszt teremben. A kulcsátadás évek óta visszatérő momentuma az Önkormányzati napnak, ekkor a Hallgatói Önkormányzatmegkapja Dékán Úrtól a tiszteletbeli kulcsot, és ezzel együtt az iskola vezetését is 24 órára. Ezt a lehetőséget ebben az évben is jól megragadták a rövid mandátumú dékánok, számtalan kulturális,sportolási és kikapcsolódási lehetőséggel készültek az érdeklődőknek.

 

 

Már a délelőtt folyamán nekiláttak az önkormányzati tagok a főzésnek, paprikáskrumplival várták a hallgatókat és a fociból megérkezőket is. Ezt követően kezdetét vették a kocsmasportok, ahol mindenki megtalálhatta a számára legérdekesebb és legszórakoztatóbb programot: társasjáték, sör-pong, sörtorpedó, pókerbajnokság, ping-pong, csocsó egyéni, illetve páros kategóriában.

 

 

A 18:00-kor kezdődő évfolyamvetélkedő is egy visszatérő program a Hallgatói Önkormányzat által koordinált napon. A vetélkedőn azonos évfolyamú hallgatók alkotnak egy csapatot, ahol nincs másra szükség, csak a jókedvre és a lazításra. A most is játékos ügyességi és kvíz kérdésekben kiderült, hogy kik a legjobbak a karon.

 

 

Az est tetőpontja a gólyaavató ceremónia volt, ahol minden elsőst szeretettel vártak a szervezők feladatokkal, illetve szívesen látták a felsőbb éveseket is a közönség soraiban.

 

 

Tánccal, közös bulival és önfeledt szórakozással zárták a napot a felavatott gólyák és a felsőbb évfolyamok.

 

 

DEHDK Sajtóiroda-Kovács Gabriella

Fotó: Rozsi Kristóf

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok