×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Nyakunkon az ország legnagyobb gólyatábora

2018-07-27

Egy hónap múlva ismét megnyit a DEHÖK Gólyatábora a Kossuth Lajos Kollégiumoknál, ahova a szervezők ez alkalommal is közel háromezer elsőéves jelentkezésére számítanak.


A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzatának Gólyatábora immáron tizenkettedik alkalommal várja az intézménybe felvételt nyert hallgatókat, amely az előző évekhez hasonlóan most is tizennégy kar együttes közreműködésével kerül megrendezésre.

A Gólyatábor idén is két turnusban zajlik, így a tábor első felében az orvostan- mérnök- és természettudományos karok hallgatói mellett a zeneművészetis és óvodapedagógus elsőéveseké a főszerep, míg a második héten a mezőgazdász-, informatikus-, bölcsész és gazdász hallgatók költöznek be a Kossuth Lajos Kollégiumokba.

 

 

- Az ország legnagyobb gólyatáborán elengedhetetlen a megfelelő előkészület, így a kari részönkormányzatok már az év elején megkezdték a tábori csapatvezetők illetve instruktorok kiválasztását, ahhoz, hogy a nyári felkészítő táborokban már csak a legalkalmasabbak között kelljen kiválasztani a feladatokra legjobban felkészült felsőbbéveseket - fogalmazott Bognár István Ádám, a DEHÖK elnöke.

 

 

- A gólyatáborokhoz 2016-ra immáron az egyetem összes kara csatlakozott, és a szoros együttműködésnek köszönhetően a rendezvény még színesebb és változatosabb lett, mely a létszám növekedésével is együttjárt - fejezte be gondolatait, Bognár István Ádám.


 

Az elsőéves hallgatóknak a táborban lehetőségük van beiratkozni az egyetemre, a kari, tanulmányi és egyéb előadások mellett részt vesznek csapatépítő vetélkedőkön, versenyeken, erdei- és éjszakai túrán, főzőversenyen, élményfürdőzésen, borkóstolón, ezeken kívül pedig az koncertek és a szórakozás is kiemelt szerepet kap.

 

 

Az idei gólyatáboron is közel 30 fős biztonsági ügyelet gondoskodik arról, hogy az elsőévesek zavartalanul és biztonságosan tölthessék egyetemi éveik talán legmeghatározóbb napjait, továbbá nappal orvosi ügyelet- éjszaka pedig esetkocsi tartózkodik a rendezvény területén.

 

Bármilyen kérdésed lenne a közelgő Gólyatáborok kapcsán, fordulj bátran a HÖK elnöködhoz illetve nekünk is felteheted az alábbi felületen.


A könnyebb eligazodás végett összegyűjtöttük Neked a gólyatábori eseményeket illetve csoportokat:

 

✘ DE GTK-MÉK Gólyatábor 2018

 

✘ DE// Bölcsészettudományi és Informatikai Kar //Gólyatábor 2018

 

✘ XIV. RealitáSOCK Gólyatábor Debreceni Egyetem TTK ZK 2018

 

✘ V. ÁJK Gólyatábor // Debreceni Egyetem

 

✘ DE-MK Gólyatábor 2018

 

✘ DE-Medikus Gólyatábor 2018

 

✘ GYGYK Gólyatábor 2018

 Fotó: Balogh Albert

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok