×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Mozogjunk játékosan!

2018-11-22

A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzatának Egészségügyi Bizottsága évek óta nagy hangsúlyt fektet a mozgás megszerettetésére az egyetemi polgárok körében. Az elmúlt két hétben egy sokak által ismert játékkal igyekeztek megmozgatni a hallgatókat.


Bizonyára mindenki emlékszik a testnevelés órák népszerű játékára, a kidobósra, amelynek célja a csoportos, önfeledt időtöltés. Újabban egyetemi keretek között is van mód egy kis időutazásra. A sport a stressz levezetésének egyik legtermészetesebb módja, és meghatározhatja a következő napok hangulatát. A sűrű mindennapok mellettszükség is van erre, ezt jól bizonyítja, hogy az eddig megrendezett két alkalom számos hallgatót csábított a Kossuth Lajos Kollégiumok mögött elhelyezkedő tornaterembe.

 

 

Korábban frissítő kocogással tarthatták fitten magukat a bizottság követői, az új kezdeményezés két héttel ezelőtt debütált. November 19-én, hétfőn újra találkoztak érdeklődők, és még nagyobb létszámban múlatták az időt partizán kidobóval, mint a korábbi alkalmakkor. Az esemény jó esélyt ad az ismerkedésre, a közösségformálásra is – a már említett előnyök mellett.

 

 

A szervezők célja, hogy a jövőben is rendszeresen lehetőséget biztosítsanak a játékra, várhatóan 2-3 hetente rendezik majd meg a programot. Aki kedvet kapott, konkrét időpontokról az Egészségügyi Bizottság Facebook oldalán tájékozódhat a jövőben.

 

 

DEHDK Sajtóiroda-Tóth Márkó

Fotó: Rozsi Kristóf

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok