×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Kétszáz kiállító, három nap

2019-01-08

Ha kérdésed van a felsőoktatással kapcsolatban, az Educatio tökéletes hely számodra. Közel kétszáz kiállító várja a középiskolásokat, az egyetemistákat és az oktatókat január második hétvégéjén a budapesti Hungexpón.


Tizenkilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. Magyarország egyik legnagyobb felsőoktatási kiállítása kiérdemelte a jelzőjét: nem csak a helyszínül szolgáló Hungexpo „A” csarnoka hatalmas, de azt minden évben meg is tölti a közel kétszáz kiállító. Idén január 10. és 12. között nyílik lehetősége a középiskolásoknak, egyetemistáknak, hogy érdeklődjenek a jövőjük felől.

 


Ha kérdésed van a felsőoktatással kapcsolatban, akkor ezen az expón nagy valószínűséggel választ kapsz rá. Debreceni egyetemistaként legalább egy felvételin már túlvagy, de számtalan érdekesség vár rád is ott: csak Magyarországról közel 50 felsőoktatási intézmény hallgatói és oktatói állnak készen a kérdéseidre, legyen szó a képzésekről, ösztöndíjakról vagy kollégiumokról.

 

 


A Debreceni Egyetem is képviselteti magát, többek közt az öt új képzésével: 2019 szeptemberétől az alapszakok között a romológia és a lótenyésztő, lovassport szervező agrármérnöki is megtalálható, míg a kulturális mediáció és a mérnöktanár mesterszakként várja a hallgatókat, a vidékfejlesztési agrármérnöki MSc pedig duális képzésként is elindul.


A hazai kiállítók mellett számos külföldivel is találkozhatsz: dán, német, amerikai képzések közül válogathatsz, ha az országhatáron túl szeretnéd próbára tenni magad. Emellett érdeklődhetsz a nyelvvizsga iránt, szakmai gyakorlatokról, nyári táborokról is hallhatsz, és megannyi más, érdekes előadás is vár rád két stand meglátogatása között.

 


Az Educatio oktatóknak sem utolsó látványosság, ugyanis a szakmai élet nem csak az egyetemistákat érdeklő módon képviselteti magát – egyszerre szól a tanulóknak, a hamarosan végzőknek és a kutatói pályán lévőknek is.
Mivel a megannyi érdekesség között könnyű elveszni, érdemes felkészülten érkezni az Educatióra. Érdemes áttekinteni az oldalukon, hogy mikre számíthatsz, és annak megfelelően nekiindulni.

 

DEHDK Sajtóiroda-Vida László

Fotó: educatioexpo.hu

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok