×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Jótékony gólyatábor

2018-08-23

Ötödik alkalommal hirdeti meg a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata és a SZÖSZ tanszergyűjtő kampányát a gólyatáborban. Segíts Te is!


Szeptember a szerencsésebbeknek egy kalandokkal teli időszak kezdetét jelenti, ám sokan nem tehetik meg, hogy az új élményekre koncentráljanak, hiszen a legalapvetőbb tanszerek beszerzése is komoly kihívást jelent családjuk számára.

 

A "Mit hozott a gólya?" akció során hátrányos helyzetű gyermekek iskolakezdését szeretnék segíteni tanszercsomagokkal a szervezők. A két gólyatábori hét során, az első  napon a kijelölt tanszergyűjtő pontokon várják majd a felajánlásokat a szervezők. Az így összegyűlt adományokat a SZÖSZ önkéntesei a gyermekek igényeinek, korosztályának, nemének megfelelően csomagokba rendezik, és személyesen, névre szólóan adják át a kicsiknek szeptember elején.

 

 

A tavalyi gólyatábor összegyűlt felajánlásokat a ReFoMix Nonprofit Közhasznú Kft. által működtetett „Fecske” és „Fészek” nevű intézmények iskoláskorú lakóinak, illetve a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapítvány által működtetett művészeti iskolák diákjainak ajánlották fel a szervező, így több száz gyerek iskolakezdését tudták segíteni a gólyatábor résztvevői.

 

- A DEHÖK és a SZÖSZ évek óta fontosnak tartja a karitatív programok támogatását és szervezését, ennek csúcspontját jelenti a tanszergyűjtő kampány. Bízunk benne, hogy az idei évben is a gólyatábor részvevői csatlakoznak ehhez a nemes ügyhöz és ismét több száz gyereket tudunk közösen támogatni, hogy ne a megfelelő tanszerek hiányán múljanak az év végi ötösök– fogalmazott Paczári Viktória, a SZÖSZ Mindenkiért Egyesület elnöke.

 

 

Hogyan segíthetsz? Hozz magaddal bármit a DEHÖK Gólyatáborba, amelynek anno kisdiákként te is örültél volna: körzőt, vonalzót, füzetet, tollat, stb., és add le tanszergyűjtő pontjainknál!Indítsd jószívűen a tanéved, segíts Te is! ♥

 

DEHDK Sajtóiroda

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok