×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Jönnek a Medikus Napok!

2018-10-04

Idén ünnepli századik évfordulóját a debreceni orvosképzés, ennek megfelelően a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi kar hallgatói önkormányzata, a Debreceni Orvostanhallgatók Egyesülete, a Sántha Kálmán Szakkollégium és az International Student Union számos szakmai és szabadidős programmal készül a hétfőn kezdődő Centenáriumi Medikus Napokra.


Szeptember 25-én a Csokonai Nemzeti Színházban jubileumi gálaesttel vette kezdetét a november végéig tartó ünneplés, amelynek fontos állomását jelentik az október 8-11. közötti események.

A négy nap során érdekes előadásokra látogathatnak el az érdeklődők, hétfőn a „Tanár is volt diák” beszélgetésekkel indul a hét, de sor kerül pályaválasztási beszélgetésre a szülészet, nőgyógyászat, kardiológia, neurológia és traumatológia területeket érintve, illetve „Robotika az orvoslásban” című előadás is szerepel az eseménysorban.

 

 

A programokat tovább színesíti kétféle workshop, a mozogni vágyók pedig focikupán, zumbán, futó-, valamint kettleball edzésen vehetnek részt.  Az esti órák rendezvényeit tekintve szintén igyekeztek mindent megtenni a szervezők, hogy változatos alternatívákat kínáljanak. Magyar, illetve külföldi medikus zenekarok és fellépők egyaránt zenélnek majd a Víztoronyban, lehetőség nyílik majd a Rozgonyi Pincészet borainak kóstolására, és az 5. Zenélő Medikusok Jótékonysági Koncertet is élvezhetik az érdeklődők. A hetet gálaest zárja a Debreceni Egyetem főépületének Aulájában.

 

 

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak a Medikus Napokra, és az ősz további részében is érdemes lesz figyelemmel kísérni a centenáriumi programokat.

 

 

A részletes programterv: https://www.facebook.com/events/1133888396736094/

 

 

DEHDK Sajtóiroda - Tóth Márkó

Fotó: Balogh Zsolt

 

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok