×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Jön a harmadik Mobility Café!

2018-11-23

A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat Külügyi Bizottsága minden félévben megszervezi a Mobility Café rendezvénysorozatot, amely külföldi lehetőségek sokaságával ismerteti meg az egyetemi polgárokat. November 26-án a szemeszter harmadik, egyben utolsó eseményén vehetnek részt az érdeklődők.


A rendezvényen hagyományosan részt vesznek olyan hallgatók, akik éltek az adott mobilitási lehetőséggel, így értékes tapasztalatokat, tanácsokat oszthatnak meg a hallgatósággal. Jelen vannak továbbá meghívott szervezetek és képviselőik, akik szintén fontos információkkal szolgálnak a külföldre vágyóknak. A cél, hogy minél többen ismerkedhessenek meg a különböző lehetőségekkel, és megfelelő tájékoztatást kapjanak azokról.


Az első őszi Mobility Caféra október 8-án került sor, ekkor az Erasmus+ és a Campus Mundi ösztöndíjak voltak fókuszban. Bő egy hónappal később, november 13-án a külföldi szakmai gyakorlattal kapcsolatban lehettek okosabbak a jelenlévők. A november 26-i esemény központi témáit a nyári munkalehetőségek, valamint az önkéntes munkák szolgáltatják. Elhangzanak információk a pályázat menetéről és beszámolók a külföldön töltött idő előnyeiről. A meghívottak között szerepelnek a Camp és ResortLeaders-, a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület-, illetve az AIESEC képviselői is – természetesen a témában jártas hallgatókon kívül. Ahogyan a korábbi két programnak, úgy a közelgőnek is a Nagyerdei Víztorony ad otthont. Az első két alkalom nagy népszerűségnek örvendetta hallgatók körében, a szervezők ezúttal is szeretettel és egy csésze forró itallal (kávéval vagy teával) várnak minden érdeklődőt.

 

 

DEHDK Sajtiroda- Tóth Márkó

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok