×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

I. BTK Tanári Felező Bál

2018-11-08

Első alkalommal szervez tanári felező bált a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karának Hallgatói Önkormányzata. A rendezvényen svédasztalos vacsora és zenés, táncos mulatság is várja a felezős hallgatókat.


Első Tanári Felező Bálját rendezi idén a Debreceni Egyetem Bölcsésztudományi Karának Hallgatói Önkormányzata november 10-én. Az ünnepélyes eseményt egy két napos konferencia előz meg. A KonTra - Konferencia a tanárképzés releváns alapjairól elnevezésű tanácskozás fő témája természetesen a tanárképzéssel kapcsolatos tudományos kérdéskörök és információk bemutatása.

 

A szakmai tevékenységek és ülések után kicsit elengedhetik magukat a résztvevők, hiszen anovember 9-10-én zajló események szombati napján a főépület díszudvarára várnak minden osztatlan tanárszakot végző hallgatót, aki legalább az egyik szakpárját a Bölcsészettudományi Karon tanulja, különös tekintettel azokra, akik az idei félévben kezdték meg a harmadik tanévüket, azaz a képzés felénél tartanak.

 

 

„Korábban is terveztük, hogy a gólyabál mellett egy tanári felezőbált is tartunk a hallgatóknak, hiszen tudtuk, hogy nagy igény lenne rá. Évről-évre egyre több hallgató kezdi meg tanulmányait valamely tanári szakon, így most jött el a lehetőség arra, hogy ezt méltóan megünnepeljük.” – emelte ki Kalász Zsolt, a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának elnöke.

 

 

A hagyományteremtő est célja a tanárszakos hallgatók összefogása, megünneplése, mindezt kellemes, az egyetem magasztosságához illő környezetben. A bálra érkezőket svédasztalos vacsora várja, valamint meglepetésajándékra is számíthatnak azok, akik regisztráltak magukat az elmúlt hetekben az eseményre. A köszöntők és a közös étkezés után éjszakába nyúló, zenés mulatság zárja majd a rendezvényt, amelyen Dj Czipi gondoskodik a hangulatról.

 

DEHDK Sajtóiroda-Vida László

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok