×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Hamarosan startol a gólyabáli szezon

2018-11-08

A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata és a 14 kari Hallgatói Önkormányzat összefogása révén idén is számos esemény színesíti az egyetemisták mindennapjait. Rengeteg rendezvény, ezek közül a gólyabál is nagy hagyományokra tekint vissza.


A gólyabáli szezon az év azon szakasza, amely nagy hallgatói látogatottságnak örvend. Az elegáns estek különös mesevilágot teremtenek a Debreceni Egyetem campusaira, a díszítés, a vacsora és a hangulat mindig különleges atmoszférát teremt. A gólyabáli szezon ezúttal is novemberben veszi kezdetét és egészen december elejéig tart.

 

 

A 2018-as év báli szezonját az Állam és Jogtudományi Kar Hallgatóibáljanyitja meg november 10-én a Lovarda Kulturális és Konferencia Központban. Egy héttel később, november 17-én zajlik a medikus karok gólyabálja, a hagyományos bálkirály és királynő választással. A sorozatota Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar Hallgatói Önkormányzat által rendezett bál követi november 23-án, Hajdúböszörményben. A Debreceni Egyetem nyíregyházi kirendeltségén, az Egészségügyi Karon sem marad el az ünnepély, november 30-án itt is nagy szeretettel vár mindenkit a Kar Hallgatói Önkormányzata.

 

 

December első napján a Debreceni Egyetem főépületében a Gazdaságtudományi, a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási-, valamint a Műszaki Kar Hallgatói Önkormányzata rendez közös gólyabált. A szezont a Bölcsészettudományi-, Informatikai-, Természettudományi és Technológiai, valamint a Zeneművészeti Kar közös gólyabálja zárja december 7-én, amelyet évek óta a DEHÖK is saját báljának tekint.

 

 

A gólyabál legfőbb célja idén is ugyanaz, mint a korábbiakban: egy olyan estét adni a gólyáknak, ami róluk szól, maradandó élményt nyújt számukra, és barátaikkal, évfolyamtársaikkal, illetve a felsőbb évesekkel együtt örülhetnek annak, hogy a Debreceni Egyetem polgáraivá és ezzel együtt egy nagy közösség részeivé váltak.

 

 

DEHDK Sajtóiroda - Kovács Gabriella
Fotó: Balogh Albert, Babits László

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok