×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Ha tavasz, akkor Buzánszky-kupa!

2017-03-21

A kupa történetében első alkalommal a Nagyerdei Stadion szurkolói klubjában, a Red and White-ban tartotta a sorsolási ceremóniát a versenybizottság és a DEHÖK Sportbizottsága március 20-án. 2017-én tavaszán 75 csapat 4 ligában fog megmérkőzni: a hétfői rendezvényen a Divízió 3, a Divízió 2 és a Superliga résztvevőit is kisorsolták, a negyedik csoporthoz, a női ligához pedig még 1 héten keresztül várják a lánycsapatok jelentkezését a szervezők. A sorsolás előtt a több mint 10 éve zajló egyetemi bajnokság névadójáról, Buzánszky Jenőről emlékeztek meg a szervezők.

 

- Jenő bácsi idős korában került kapcsolatba a Debreceni Egyetemmel, és mindig nagy szeretettel jött el hozzánk a döntőkre. Nagyon örülök, hogy személyesen is ismerhettem, illetve külön öröm, hogy Buzánszky Jenő már életében a nevét adta az egyetemi labdarúgó bajnoksághoz. Soha nem felejtette el kiemelni, hogy ő volt a Debreceni Egyetem utazó sportnagykövete – fogalmazott köszöntőjében Bács Zoltán kancellár.

 

- A Buzánszky-kupa sorsolása mindhárom osztály esetében izgalmas párharcokat vetít előre. Úgy gondolom, hogy az évről évre egyre színvonalasabb bajnokságban a már jól ismert rivális csapatok párharcának köszönhetően izgalmas meccseket láthatunk majd. Érdemes azonban az újoncokra is figyelni, hiszen időről időre meglepetéseket is okozhatnak – mondta a sorsolást követően Csont István, a DEHÖK elnökhelyettese.

 

A ceremónia végeztével a résztvevők FIFA 17 versenyen és Foci-kvízben is tesztelhették tudásukat. A játékok során Campus Fesztivál-napijegyek, Campus Party-belépők, illetve DVSC mérkőzésre szóló belépők is gazdára találtak.

 

A Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa tavaszi mérkőzéssorozata március 27-én kezdődik.

 

DEHDK Sajtóiroda - SZB

Fotó: KM

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok