×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Félúton

2018-11-12

Felező Bálra várta a tanárszakos hallgatókat a Bölcsésztudományi Kar november második szombatján. A hagyományteremtő szándékú est kellemes hangulatot, remek ételeket és a közösség élményét kínálta vendégeinek.


A Debreceni Egyetem az alapítása óta kiemelt figyelmet szentel a tanárok kitaníttatásának, 2013-ban megkezdte az osztatlan tanárképzést, és az idei év az első, amikor a Bölcsészttudományi Kar Hallgatói Önkormányzata felező bált szervezett a tanárszakos hallgatóknak. A rendezvénynek a főépület bálteremmé varázsoltdíszudvara adott otthont.

 

 

Köszöntőbeszédében Forisek Péter dékánhelyettes párhuzamot vont a hallgatók és az egyetem között:

„A kitartás szimbóluma a Debreceni Egyetem főépülete, hiszen a nagy gazdasági világválság közepette épült fel. De ez a gyönyörű épület nem működne akkor, ha nem lennének benne oktatók és nem lennének hallgatók.”

Rajta kívül még Maticsák Sándor, a tanárképzés főigazgatója és Kalász Zsolt, a Bölcsészettudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának elnöke köszöntötte a felezős hallgatókat, akik ezután átvehették az egyetem megbecsülését jelképező emléklapokat és kitűzőket.

 

 

A hagyományteremtő céllal megrendezett Felező Bál nyugodt, kellemes légkörűkikapcsolódást kínált a tanév feszültségével szemben. Az üdvözlések és a jókívánságok után a legkülönfélébb ételek, hidegtálak és sütemények várták a vendégeket – nem csak a hallgatókat, hanem a pénteken és szombaton tartott KonTra szakkonferencia résztvevőit is. Az este zenefelelőse Dj Czipi volt.

 

 

A hallgatók az éjszakába nyúló rendezvény után az összetartó közösség, a hangulatos mulatozás és az egyetem által kifejezett megbecsülés emlékeivel térhettek haza.

 

DEHDK Sajtóiroda- Vida László

Fotó: Rozsi Kristóf

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok