×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Felkészült csapatvezetők

2018-08-19

Rutinos szervezői team várja idén is a 12. DEHÖK Gólyatábor résztvevőit az Egyetem téri campuson.


A Debreceni Egyetem gólyatáborát a ’’legek” gólyatáborának is szokták nevezni. A legtöbb gólya, a legérdekesebb programok és a legfelkészültebb, legmegbízhatóbb csapatvezetők várják évről-évre az elsősöket. Tavasz óta zajlik a felkészülés az idei gólyatáborra. A csapatvezetők kiválasztását követően nyáron a helyszín és a programok szervezése mellett a gólyák mindennapjait segítő felsőbb éves hallgatók felkészítése is megtörténik augusztusban.

 

 

A gólyatáborokat megelőzően a csapatvezetők és a kari hallgatói önkormányzatok képviselői egy három napos felkészítő táborban vesznek részt. A táborban a csapatépítés mellett minden szükséges információt megkapnak a csapatvezetők ahhoz, hogy tökéletesen tudják koordinálni a gólyacsapatokat. Megismerik, hogy hogyan is kell viselkedniük majd a gólyáikkal, megtanulnak különféle csapatépítő játékokat és különféle szituációs feladatokat is gyakorolnak. A felkészítő táborokban kiderül, hogy ki az, aki alkalmas a csapatmunkára és jól kezeli a helyzeteket.

 

 

- Már körülbelül 5-6 éve vannak folyamatosan felkészítő táboraink, amikre nagyon büszkék vagyunk. Ezáltal tényleg látszik, hogy odafigyelünk arra, hogy felkészült és kiváló csapatvezetőink legyenek. Unicumnak számítanak a felkészítő táboraink, hiszen csak a Mi Hallgatói Önkormányzatunk szokott ilyet rendezni – emelte ki Csont István, a DEHÖK elnökhelyettese.

 

 

A felkészítő táborokat a GTK-MÉK párosa kezdte, majd a bölcsész és informatikus hallgatók követték őket, a sort ÁJK-TTK folytatta, majd a medikusok zárták a gólyatábori előkészületeknek ezt a szakaszát.

 

A két turnus alatt a csaknem hatszáz fős szervezői stáb mellett ötszáz fős kiszolgáló, segítő, technikai, orvosi ügyeletért és biztonságért felelős személyzet is dolgozik majd.

 

 

DEHDK Sajtóiroda- Bajkó Kinga

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok