×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Erasmus+ reggeli

2018-10-11

A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat Külügyi Bizottsága kávéval, reggelivel és tájékoztatással várja a hallgatókat három helyszínen, október 12-én.


A Külügyi Börze óta alig egy hét telt el, de a Külügyi Bizottság már egy új programmal várja azokat, akik szeretnének világot látni, de nem tudják, hogy hogyan vágjanak bele életünk legnagyobb kalandjába. A bizottság évek óta fontos küldetésének tartja, hogy minél több hallgatónak segítsenek a külföldi tanulmányutak és szakmai gyakorlatok során. Az Erasmus+ program népszerűsítését célzó nemzetközi kezdeményezés, az Erasmus napok keretein belül ismét egy barátságos, családias tájékoztatással készülnek az „Erasmus+ Reggeli a Debreceni Egyetemen” elnevezésű programmal.

 

 

A rendezvény keretében három helyszínen, az Élettudományi Épület aulájában, az Informatikai Kar aulájában és az Agrártudományi Kar Főépületében várják sós és édes süteményekkel valamint kávéval, teával a hallgatókat. A Külügyi Bizottság idén a környezetvédelemre is felhívja a figyelmet, hiszen az esemény kiemelt pontja, hogy az érdeklődők saját bögrével érkezzenek a reggelire, így elkerülve a felesleges műanyaghulladék termelését.

 

 

A bizottság fő célja természetesen az Erasmus+ program népszerűsítése, így kiadványokkal is készülnek a szervezők, hogy az érdeklődők a mobilitási lehetőségekről is tájékoztatást tudjanak kapni.

 

Az Erasmus+ Reggeliről bővebben: https://www.facebook.com/events/309167163199186/

 

 

DEHDK Sajtóiroda

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok