×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Debreceni Egyetemi Napok 2018 őszén is!

2018-10-14

Egy év pihenő után ismét Debreceni Egyetemi Napok! Az előző évhez hasonlóan ismét három napon keresztül tartó programot szervez a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata!


Tavaly már megújult köntösében jelentkezett a Debreceni Egyetemi Napok, mely a tavalyi sikereken felbuzdulva kerül ismét megrendezésre. A rendezvény tematikája hasonló az előző évekhez, hiszen a DEN ez alkalommal is közösségről, előadásokról, szórakozásról illetve számos egyéb kísérőprogramról fog szólni. A napközbeni programok most is a Nagyerdei Víztoronyban és a Red and Whiteban, az előadások illetve az esti koncertek viszont már a HALL-ban kerülnek megrendezésre.

 

 

- A program összeállításakor igyekeztünk a tavaly megszerzett tapasztalatokat felhasználni, és ennek függvényében megszervezni a rendezvényt. Napközben a könnyedebb programok lesznek a jellemzőek, míg késő délután illetve este koncertek, neves előadók lépnek fel a HALL-ban. Bízunk benne, hogy az idei DEN is elnyeri a Debreceni Egyetem polgárainak tetszését - osztotta meg gondolatait Nagy Péter, a DEHDK újonnan megválasztott alelnöke, a rendezvény egyik szervezője.

 

 

A három napos fergeteg már Október 15-én, hétfőn elkezdődik, ekkor az előadásoké lesz a főszerep, hiszen a délutáni órákban velünk tart Bogár Márk, aki a Sárréti Chilifarm sikertörténetét fogja bemutatni, őt nem sokkal később a méltán híres pszichiáter Dr. Csernus Imre, illetve országunk fenegyereke, Majka követ nem mindennapi előadásával. A hétfői napnak azonban itt közel sem lesz vége, hiszen a Víztoronyban grill- és fröccs terasszal valamint egy warm up bulival folytatódik az első este.

 

 

A második napon is már kora délután indulnak a programok a Víztoronykertben, ahova idén a Bud Spencer és Terence Hill filmek világát hozzák el a szervezők. A chilis bab evő verseny mellett megrendezésre kerül sör és virsli evő verseny is, melyhez a megfelelő hangulatot a Bud Spencer és Terence Hill Emlékzenekar fogja biztosítani koncertjükön. Azonban ezzel még nem ér véget a kedd délutáni program, hiszen idén is a Red and White ad otthont a Quiz Nightnak, ahol ez alkalommal a méltán népszerű Így jártam anyátokkal című sorozat kerül feldolgozásra, a kérdéseket megválaszolva lehet majd megmérettetni az értékes nyereményekért.

 

Szerdán a mozgásé és a sportoké lesz a főszerep, ezen belül is lebonyolításra kerül majd sport- és kocsmasport verseny egyaránt. Asztalitenisz versenytől kezdődően lehet nevezni majd squash, teqball valamint akár falmászó versenyre is, míg kocsmasportoknál lehetőség lesz dartsozni, csocsózni, pókerezni illetve sörpongozni is!

 

 

Az éjszakai bulikon ismét hazánk legismertebb előadói fognak fellépni, így idén a Debrecen Egyetemi Napok színpadán a hangulatfelelősök a HALL-ban: Majka, Kowalsky meg a Vega, Yamina illetve a Necc Party is.

 

Bővebb info a DEN facebook oldalán és a DEN - Debreceni Egyetemi Napok 2018 eseménynél!

 

DEHÖK PR Iroda- Vasadi Mihály

Fotó: Balogh Albert

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok