×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Buli a koli!

2018-08-09

Pár napotok maradt, hogy jelentkezzetek a Debreceni Egyetem Kollégiumaiba. Ha esetleg még hezitálsz, és nem vagy még biztos abban hol szeretnél lakni, akkor most segítünk. Az alábbi cikkben összegyűjtöttük Nektek a legfontosabb információkat. Jelentkezz most!


Az egyetemi évek úgy az igaziak, ha legalább egy szemesztert kipróbálsz úgy, mint kollégista. A Debreceni Egyetem kollégiumaiban nagyszerű társaság, légkör alakul ki, és átélheted újra- és újra a gólyatáborban szerzett élményeket, hiszen a gólyatábor hetén is kollégiumokban lesztek elhelyezve. A Debreceni Egyetem hallgatói 12 kollégium közül választhatnak, így mindenki megtalálja a számára szimpatikus lakhelyet. Tekintsd meg kedvcsináló videónkat, majd jelentkezz, hogy igazán Debreceni Egyetemista legyél!

 

 

Ha meggyőzött a videó, akkor itt egy kis útmutató hogyan tudsz még gyorsan részese lenni ezeknek a felejthetetlen éveknek.

 

A kollégiumi jelentkezéshez szükséges űrlapot a https://koli.unideb.hu oldalon találod. A kitöltött internetes program automatikusan elküldi a felvételi lapodat e-mailben, amelyet kinyomtatva, aláírva a szükséges dokumentumokkal és igazolásokkal együtt el kell juttatnod postai úton a Debreceni Egyetem Kollégiumi Felvételi és Szociális Bizottság (4010 Debrecen, Pf.: 77.) címére.

 

 

Fontos, hogy a borítékra feltétlenül írd rá, hogy ELSŐÉVES KOLLÉGIUMI FELVÉTELI ÉS SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ. Az általad elküldött borítéknak, benne a jelentkezési űrlappal és a szükséges igazolásokkal, meg kell érkeznie augusztus 10-ig.

 

Ha nem vagy biztos abban milyen igazolásokra és dokumentumokra van szükséged a sikeres jelentkezéshez, a https://koli.unideb.hu/Hasznos_informaciok_2018.pdf oldalon MINDENT megtalálsz.

 

 

Jelentkezz még ma!

 

DEHDK Sajtóiroda- Bajkó Kinga

Fotó: Veress Péter Kollégiumi Kulturális Bizottság [facebook] ; Kossuth Kollégiumok Kulturális Bizottság [facebook] 

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok