×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Búcsúztak a jogi karon

2017-03-12

A DE-ÁJK Hallgatói Önkormányzata minden évben különleges eseménysorozattal készül a jogász, igazságszervező, igazságügyi igazgatási és jogi asszisztens szakos utolsó éves hallgatók tiszteletére.

 

A tizenhat éves hagyományőrzés a február 23-i látványos fáklyás felvonulással vette kezdetét, amikor elsősorban a várostól köszöntek el a végzősök, majd a Gyűrű- és Medálavató Báljukat tartották meg, ahol tanáraiktól és hallgatótársaiktól búcsúzhattak el ünnepi környezetben a leendő doktorok. A köszöntőket követően minden bálozó Dr. Szikora Veronika dékánasszonytól vehette át a pohár pezsgőbe ejtett, összetartozást jelképező medált vagy gyűrűt, attól függően, hogy alap-, vagy osztatlan szakos hallgatóként folytatta tanulmányait.

 

– Úgy érzem néhány hónap elteltével büszkén és biztos képzettség birtokában lépünk ki az egyetem kapuin. A mai estét így igyekszünk annak szentelni, hogy méltón búcsúzzunk a hallgatói éveinktől – mondta Varga Dóra Erika, 5. éves jogászhallgató.

 

Közös koccintás és gratulációk után hangulatos vacsora és hajnalig tartó mulatság zárta az eseményt a záróvizsgák letétele előtt.

 

DEHDK Sajtóiroda KM.

 

Fotó: Matuz István

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok