×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Átadásra kerültek a tanszerek

2018-09-25

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is rengeteg hasznos iskolai kellékkel gazdagodtak kisiskolás gyerekek a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata és a SZÖSZ Mindenkiért Egyesület közös kampányán keresztül.


Az iskolai tanév néhány hete elkezdődött, így egy-egy új füzet vagy tolltartó jó szolgálatot tehet a következő hónapokban. A DEHÖK és a SZÖSZ immár ötödik alkalommal szervezett tanszergyűjtést a gólyatáborban, hogy segítséget nyújtsanak a hátrányos helyzetű kisiskolásoknak.

 

 

Az előző évekhez hasonlóan ebben az évben is szép számmal érkeztek felajánlások, melyek kisebb csomagokba rendezve, a SZÖSZ önkéntesei által jutottak el új gazdáikhoz. Ezúttal a ReFoMix Nonprofit Közhasznú Kft. által működtetett „FECSKE” és „FÉSZEK” Családok Átmeneti Otthona mellett a Szivárvány Átmeneti Otthon iskoláskorú lakói válogathattak az eszközök bő kínálatából.

 

 

„Általában nagyon sok gólya megmozdul, és nagyon sokan veszik a fáradtságot, hogy akár csak egy kis csomaggal hozzájáruljanak ehhez a gyűjtéshez. Az egésznek a célja, hogy hátrányos helyzetű gyerekek iskolakezdését és tanulását támogassuk azzal, hogy az egyébként nagy beruházással és költségekkel járó tanévkezdéshez néhány tanszerrel hozzájárulunk”–fogalmazott Paczári Viktória, a SZÖSZ elnöke.

 

 

Az utóbbi esztendőkben gyakran több száz fiatalnak sikerült segíteni egy gyűjtés alkalmával, a nagylelkű gólyáknak és önkénteseknek hála, idén is újfent sok gyermek várhatja jóval felszereltebben a tanítási órákat.

 

 

DEHDK Sajtóiroda-Tóth Márkó

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok