×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Milyen sportágban képviselnéd szívesen a Debreceni Egyetemet?

Egy lépés a világ!

2018-02-21

Pogácsával és forró teával látta vendégül a Külügyi Bizottság adélelőtti előadásokra igyekvő hallgatókat. A Főépületben terített asztallal és széles mosollyal várták a korán kelőket, akik a mobilitási programokról is kérdezhették a szervezőket.

BŐVEBBEN

Gulyás, rétes, nótaszó

2018-02-20

Magyaros vacsorával és táncházzal köszöntötték a tavaszi félévre érkező külföldi hallgatókat a Debreceni Egyetemen.

BŐVEBBEN

Vizsgaidőszak OFF - Közösségi élet ON

2018-02-11

Hosszú vizsgaidőszakot követően újabb félév veszi kezdetét, ezzel együtt számos lehetőség nyílik meg előttünk, hogy közösségi életünk fellendítsük.

BŐVEBBEN

Rendszeres Szociális Ösztöndíj - Póteljárás

2018-02-01

A Debreceni Egyetem Kollégiumi Felvételi és Szociális Bizottsága (DE KFSZB) meghirdette a rendszeres szociális ösztöndíj 2017/2018. tanév 2. félévére szóló póteljárását.

BŐVEBBEN

Egészségesen a vizsgaidőszakban

2018-01-22

Javában tart a vizsgaidőszak. Hogyan lehetséges életünknek ezt a periódusát jobban megélni? Segítünk!

BŐVEBBEN

Ott vagyunk a legjobbak között!

2018-01-18

Önálló szigetstandon, több száz érdeklődő számára mutatják be a Debreceni Egyetem diákjai az intézmény képzési kínálatát és a hallgatói életet. 

BŐVEBBEN

Előtted a világ!- Legyél Te is a Külügyi Bizottság tagja!

2018-01-08

Szeretsz utazni, világot látni? Jól beszélsz angolul? Szeretnél egy nemzetközi közösség tagja lenni? Ha már csak az egyik kérdésre igen volt a válaszod, akkor az alábbi felhívás Neked szól!

BŐVEBBEN

Készülj fel a vizsgaidőszakra!

2017-12-16

Itt van a nyakunkon a 2017/2018-as téli vizsgaidőszak. Hamarosan kezdetét veszi a hajnalig tartó tanulás, idegeskedés és számolgatás, hogy mennyit kell még magolni. Ha már az sem használ, ha beteszed a tananyagot a párnád alá, akkor kövesd módszereinket, amivel talán kicsit megkönnyítheted a tanulást.

BŐVEBBEN

Ma diák, holnap katona - Téged is vár a Magyar Honvédség!

2017-12-16

Eddig is érdekelt, hogy vajon milyen lehet katonának lenni, azonban nem tudtad összeegyeztetni hétköznapi teendőiddel? Erre biztosít lehetőséget a Magyar Honvédség keretein belül az önkéntes területvédelmi tartalékos (ÖTT) rendszer, mely könnyedén összeegyeztethető tanulmányaiddal.

BŐVEBBEN

Süteménnyel egy mosolyért

2017-12-15

Az ünnep közeledtél sok gyermek arcára varázsoltak mosolyt a DEHÖK Egészségügyi Bizottságának lelkes tagjai, akik sütemény akciójukkal ismét bizonyították, hogy mekkora szeretet is lakozik az egyetemistákban.  

BŐVEBBEN

Nemzetközi karácsony

2017-12-14

Impozáns környezetben, ünnepi vacsorával és közös énekléssel búcsúztatták a Debreceni Egyetemen tanuló külföldi cserediákokat a magyar hallgatók. 

BŐVEBBEN

Benne vagy? - Social Inclusion Days

2017-12-08

Negyven országban több mint ötszáz helyi egyesület, köztük a Debreceni Egyetem Hallgatói Külügyi Bizottsága olyan eseménysorozatot valósított meg, amivel a társadalmi egyenlőségre és önkéntességre hívja fel a figyelmet.

BŐVEBBEN

Hagyomány és tradíció - Ilyen volt az idei Gólyabáli szezon

2017-12-08

A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata a 14 kar részvételével hat gólyabált szervezett az őszi hónapokban, melyek ez alkalommal is töretlen népszerűségnek örvendtek.

BŐVEBBEN

Fiatal kutatók a tudományért

2017-12-05

A debreceni fiatal kutatók közösségének találkozási pontjaként közösen szervezett konferenciát a Debreceni Egyetem és a Debreceni Református Hittudományi Egyetem Doktorandusz Önkormányzata.

BŐVEBBEN

League at Night – LAN Party a Debreceni Egyetemen

2017-11-22

Négy játék, közel kétszáz játékos és órákon át tartó versengés. Ismét megrendezésre került a League at Night, mely idén is hatalmas népszerűségnek örvendett a hallgatók körében.

BŐVEBBEN

Zöldbe borult az egyetem

2017-11-16

Interaktív feladatok, installációk és különleges állatok is színesítettek a környezet- és természetvédelmet, illetve a tudatos fogyasztói magatartást népszerűsítő idei Zöld Börzét.

BŐVEBBEN

Érted szól, Neked szól! – Egészség Expó a Debreceni Egyetemen

2017-11-14

Négy napon át, három helyszínen várja az érdeklődőket az Egészségügyi Bizottság vándor-expója, ahol minden az egészséges életmódról szól. 

BŐVEBBEN

Idén is kezdetét veszi a gólyabáli szezon

2017-11-10

Ismét a gólyabáloké a főszerep, ez alkalommal is hat gólyabált rendez az egyetem 14 kara.

BŐVEBBEN

A hallgatói egység ereje

2017-11-08

Az októberi választásokat követően a DEHÖK és a 14 kari HÖK közös alakuló ülést tartott a Debreceni Egyetemen

BŐVEBBEN

Darules a Hortobágyon

2017-11-02

Gyönyörű napsütésben csodálhatták meg a Debreceni Egyetem magyar és külföldi hallgatói a daruk vonulást a Hortobágyon.

BŐVEBBEN

Szívügye az elnöki ügy

2017-10-30

Mesterszakos hallgató, a Nemzetközi Iroda gyakornoka és frissen megválasztott bizottsági elnök – Bajnay Flóra, a Külügyi Bizottság új vezetője szorgos hétköznapjairól, külföldi ösztöndíjairól, az „elnöki ügyről” és a szervezet jövőbeli terveiről mesélt.

BŐVEBBEN

Jöhet egy kávé?

2017-10-20

Megrendítő ügyekkel, humoros tárgyalótermi viselkedéssel és a pálya nehézségeinek bemutatásával érkezett idén a LEX Café. 

BŐVEBBEN

Ha ősz, akkor Koli Napok!

2017-10-19

A Veres Péter Kollégium és az Arany Sándor Diákapartman lakóinak ez a hét sem telt eseménytelenül: az Őszi Koli Napok hozott újabb színt a hallgatói hétköznapokba.

BŐVEBBEN

Önkormányzati nap a zenészeknél

2017-10-18

Sorverseny, foci, gólyaavató, önfeledt hangulat! Méltóan köszöntötték és avatták fel az elsősöket a Zeneművészeti Kar Önkormányzati napján.

BŐVEBBEN

TörDEltek a jövő mérnökei

2017-10-18

Kilencedik alkalommal rendezték meg a TörDElő névre keresztelt tésztahídépítő versenyt a Debreceni Egyetem Műszaki Karán. A nyertes csapat hídja idén is több mint 400 kilós terhelést bírt el.Kilencedik alkalommal rendezték meg a TörDElő névre keresztelt tésztahídépítő versenyt a Debreceni Egyetem Műszaki Karán. A nyertes csapat hídja idén is több mint 400 kilós terhelést bírt el.

BŐVEBBEN

Ti akartátok: GTK aKarom!

2017-10-16

Sztárfellépők, sportnap és grillterasz – most is színvonalas programokban és látnivalókban bővelkedett a GTK aKarom rendezvénysorozat.

BŐVEBBEN

Gurméfesztivál a javából!

2017-10-16

Kreativitásból és különleges ízvilágokból nem volt hiány a BTK-IK Gólyatábor afterpartyán.

BŐVEBBEN

A környezetvédelem menő!

2017-10-11

Interjú Szilágyi Eszterrel, a DEHÖK Környezetvédelmi Bizottságának elnökével.

BŐVEBBEN

Összecsaptak a jogászok

2017-10-11

Sportcipőre cserélték a talárt a Debreceni Egyetem joghallgatói Szegeden, ahol első alkalommal rendezték meg a Jurista kupát. A háromnapos eseményen négy sportágban mérhették össze erejüket a leendő jogászok.

BŐVEBBEN

„Sokszor minket is megdöbbent mekkora igény van Ránk”

2017-10-10

Taskó Anita, az ÁOK hallgatója, aki három éve az Egészségügyi Bizottság tagja, ezévtől pedig az elnöke. Beszélgettünk vele tervekről, újításokról és arról, hogy milyen programokra számíthatnak a hallgatók az őszi félévben a Bizottságtól.

BŐVEBBEN

Fél év "kényszer-pihenő"

2017-10-09

Ismét több ezer egyetemista bulizott önfeledten a Műszaki Sörsátortban. 

BŐVEBBEN

Kulcs a sikerhez

2017-10-09

A doktoranduszok életpályájának sikeresebbé tétele érdekében indított kurzussorozatot a Doktoranduszok Országos Szövetsége.

BŐVEBBEN

Együtt a közös ügyért!

2017-10-05

Kicsik és nagyok fogtak össze a denevérekért az állatok világnapján.

BŐVEBBEN

Láss világot a Debreceni Egyetemen!

2017-10-04

Közel százhúsz ország, megannyi világnyelv, valamint munka- és önkéntes lehetőségek tárházaként nyílt meg immáron tizenkilencedik alkalommal a Külügyi Börze a Debreceni Egyetemen.

BŐVEBBEN

Szakadj ki a hétköznapokból!

2017-10-02

3 napon keresztül nyitva áll mindenki előtt az egyetem leglátogatottabb sörsátora – az MK Sörsátor!

BŐVEBBEN

Élmény minDEN pillanat

2017-09-28

Inspiráló előadások és önfeledt szórakozás – a Debreceni Egyetemi Napok (DEN) második napján is rengeteg érdekességgel és látnivalóval várták több helyszínen az érdeklődőket.

BŐVEBBEN

Légy Te is képviselő!

2017-09-27

Az őszi szemeszterben választásokat ír ki a Debreceni Egyetemen Hallgatói Önkormányzatának elnöke.

BŐVEBBEN

DEN – Ilyen volt az első nap!

2017-09-26

Civil torony, pálinkakóstoló, Csernus doki előadása, Wellhello koncert- igazi csemegéket kínált már az első napon a megújult Debreceni Egyetemi Napok!

BŐVEBBEN

Civilek a Toronyban!

2017-09-25

Izgalmas programok, érdekes játékok és megannyi meglepetés várja a Civil Toronyba kilátogatókat!

BŐVEBBEN

Berepültek a gólyák a Víztoronyba

2017-09-25

Megnyitotta kapuit a Debreceni Egyetemi Napok! Az első este a gólyáké volt a főszerep!

BŐVEBBEN

DEN- Ha többre vágysz!

2017-09-22

Ismét Debreceni Egyetemi Napok! Megújult formában, három napos önfeledt és kulturált szórakozást hoz neked el a Hallgatói Önkormáyzat a Nagyerdőn!

BŐVEBBEN

HÖOK Tehetségmentor program a Debreceni Egyetemen!

2017-09-20

A 2017/18-as tanévben is várja a jelentkezőket a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának Tehetségmentor programja.

BŐVEBBEN

Itt a vége: bezárta kapuit a legek tábora

2017-09-14

Két turnusban köszöntötte tizennégy kar elsőéves hallgatóit a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata (DEHÖK) az ország legnagyobb gólyatáborában. Az Egyetem téri campust kétezer-háromszáz gólya és több, mint kétszáz csapatvezető vette birtokába augusztus 28. és szeptember 8. között. A tizenegyedik alkalommal szervezett gólyatábor idén is a minőségi szórakozást képviselte.

BŐVEBBEN

Mozdulj! – HÖOK Roadshow a gólyatáborban

2017-09-07

Rendszeres mozgás és egészséges életmód – ezekkel a hívószavakkal, valamint megannyi izgalmas játékkal várta az elsőéves hallgatókat a HÖOK az országjáró Mentor-és Sportprogramjuk keretében.

BŐVEBBEN

Jótékony gólyák

2017-09-05

Átadták a rászoruló gyermekeknek az első tanszercsomagokat.

BŐVEBBEN

Kirepültek az első gólyák!

2017-09-03

Hawai party, erdei vetélkedő, medikus flashmob és tűzijáték! Programokból és izgalmakból nem volt hiány a DEHÖK gólyatábor első hetében!

BŐVEBBEN

DE jó, hogy itt vagy! - Gólyatábor a Debreceni Egyetemen

2017-08-29

Tizenegyedik alkalommal rendezi meg az ország legnagyobb gólyatáborát a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata. Az egyedülálló programokkal színesített táborbantizennégy egyetemi kar több mint kétezer gólyája vesz részt.

BŐVEBBEN

"Mit hozott a gólya?"

2017-08-17

Három év alatt több mint 500 gyermek iskolakezdésében segédkeztek a Debreceni Egyetem elsőéves hallgatói.

BŐVEBBEN

DEHÖK a Campus Fesztiválon

2017-08-10

Idén is nagy sikert aratott az Egyetem tér a Campus Fesztiválon. A Hallgatói Önkormányzat a külföldi tanulmányi lehetőségekre, a környezettudatos szemléletre és az egészségügyi szűrések jelentőségére hívta fel a figyelmet.

BŐVEBBEN

A legek tábora

2017-07-29

Tizennégy kar, háromezer gólya, hatszáz szervező és megannyi élmény –ismét várja az ország legnagyobb gólyatábora a Debreceni Egyetem elsőéves hallgatóit.

BŐVEBBEN

Utánuk a vízözön - kísérlet a vizes laborban

2017-05-15

Látványos bemutató színesítette az idei GEO-szakhetet, ahol a homokvárépítő-verseny részeként a vízfolyamok munkáját is szemléltették a Debreceni Egyetem Földtudományi Intézetének folyóvizes laborjában.

BŐVEBBEN

Boldog sárgulók

2017-05-15

Közösségi programok, felvonulás és bál: több mint félezer hallgató búcsúzott egész hetes programsorozattal a Debreceni Egyetemtől.

BŐVEBBEN

Fesztivál a rakparton

2017-05-11

Második alkalommal vett részt a Debreceni Egyetem az év legnagyobb sportfesztiválján, a Dunai Regattán. A fiatalokat az egyetemi Cheerleders csapat és a hallgatókból toborzott szurkolók is buzdították a versenyeken.

BŐVEBBEN

Tiszta környezet, tiszta lelkiismeret

2017-05-10

120 hallgató két óra alatt több mint 10.000 liter hulladékot gyűjtött össze a Nagyerdőről a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzatának Nagy Takarítás elnevezésű önkéntes akcióján.

BŐVEBBEN

Nemzetközi zsongás a Víztoronyban

2017-05-10

Színes forgatag, mobilitási lehetőségek és jótékonysági program várta a Debreceni Egyetem hallgatóit és a középiskolai diákokat az idei International Eventen a Nagyerdei Víztoronyban.

BŐVEBBEN

Zöldellő kert

2017-05-01

Kibújtak az első palánták a Debreceni Egyetem Közösségi Kertjében. A tavaszi szemeszterben több mint 100 egyetemi hallgató termeszti növényeit a Böszörményi úti campuson található kertben.

BŐVEBBEN

Az élmények tárháza

2017-05-01

Továbbra is töretelenül őrzi sikerét a Műszaki Sörsátor. Három nap alatt közel 10.000-en látogattak ki a Lovardába.

BŐVEBBEN

Medikusok fesztivája

2017-04-30

Főzőverseny, koncertek, borkóstoló, jótékonysági futás: alig ért véget a Medikus Kupa, már is kezdetét vette a medikus hallgatók fesztiválja, a Medikus Hét.

BŐVEBBEN

Hajrá Főnixek!

2017-04-25

Öt sportágban mérték össze erejüket hazánk négy orvosképző egyetemének hallgatói Pécsett a 45. Medikus Kupán.

BŐVEBBEN

Hagyj nyomot magad után

2017-04-24

Iskola- és óvodalátogatás, véradás, közös futás – csak néhány program az idei SocialErasmus hét programjai közül, amelyek közös tulajdonsága, hogy valamennyi a társadalmi változások fontosságára hívja fel a figyelmet.

BŐVEBBEN

Gasztroarc az egyetemen

2017-04-18

A média és a kultúra titkaiba enged betekintést a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Hallgatói Ökormányzatának Kulisszák néven indított előadás-sorozata, melynek legutóbbi vendége Sass Dani gasztroblogger volt.

BŐVEBBEN

Szevasz, Szevasz Tavasz!

2017-04-12

Végre itt a jó idő! A Debreceni Egyetemen hivatalosan is beköszöntött a tavasz: sportversenyek, grillbár, sörpong, LAN-Party, fröccsterasz és koncertek biztosították az idei jó hangulatot.

BŐVEBBEN

Hangos siker volt az éjféli Koncert

2017-03-27

Komoly- és könnyűzene, stand-up comedy és néptánc produkciók, sőt még Dart Vader is megjelent a 43. Éjféli Koncerten a Zeneművészeti Karon. Könnyed szórakozás és zenei csemegék várták az érdeklődőket péntek éjjel.

BŐVEBBEN

Ha tavasz, akkor Buzánszky-kupa!

2017-03-21

Több mint ezer sportoló kapcsolódik be az országban is egyedülállónak számító Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa tavaszi mérkőzéssorozatába, amelyen négy ligában 75 csapat méri össze tudását.

BŐVEBBEN

Mov’in Europe először Debrecenben

2017-03-14

Rendhagyó módon Brüsszel helyett idén a Debreceni Egyetem adott otthont a tizenöt ország részvételével tartott Mov’in Europe Coordinators Meeting nemzetközi konferenciának az Erasmus Student Network szervezésében.

BŐVEBBEN

Búcsúztak a jogi karon

2017-03-12

Tradicionális Gyűrű- és Medálavató Végzős Bált tartott a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara március 7-én a Főépület Díszudvarában.

BŐVEBBEN

Madárékszer a tudomány szolgálatában

2017-03-01

A tavaszi szemeszter kezdetén ötödik alkalommal szervezett nyilvános madárgyűrűzést a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzatának Környezetvédelmi Bizottsága.

BŐVEBBEN

Fáklyás búcsú

2017-02-24

Folytatódott a tizenhat éves hagyomány: idén február 23-án búcsúztak fáklyás felvonulással a Debreceni Egyetemtől és a várostól az Állam és Jogtudományi Kar hallgatói.

BŐVEBBEN

Welcome Week

2017-02-20

Orientációs hetet szervezett a tavaszi szemeszterre érkező cserehallgatóinak a Debreceni Egyetem. A programok célja, hogy megmutassák az újonnan érkezőknek, milyen debreceni diáknak lenni.

BŐVEBBEN

DEHÖK

0000-00-00

Idén is nagy sikert aratott az Egyetem tér a Campus Fesztiválon. A Hallgatói Önkormányzat a külföldi tanulmányi lehetőségekre, a környezettudatos szemléletre és az egészségügyi szűrések jelentőségére hívta fel a figyelmet.

BŐVEBBEN
Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok